CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

19:03 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El govern local explica al Consell Veïnal els terminis i pressupost de l'obra, el projecte de la qual va ser aprovat al maig

La passarel·la de Ponent, en fase de licitació

21 juny 2022
Consejo Vecinal

El projecte de reparació de la passarel·la per als vianants de la platja de Ponent es troba ja en fase de licitació, segons ha explicat hui la regidora de Platges. Mónica Gómez, als membres del Consell Veïnal que s'han reunit hui en el Saló de Plens de l'Ajuntament.

La reunió del Consell Veïnal ha estat presidida per la primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer, i en el transcurs de la mateixa s'han oferit tots els detalls sobre esta actuació. Així, els veïns han conegut que el termini d'execució dels treballs una vegada siguen adjudicats serà inferior a un any, que abasten una superfície d'uns 5.400 metres quadrats i que el pressupost ascendirà a 1,6 milions d'euros.

Gómez ha precisat als membres del Consell que fa un mes es va aprovar el projecte i que ara els temps vindran marcats per l'àrea de Contractació. "Els treballs començaran quan s'adjudique l'obra" ha detallat.

No obstant això, la regidora de Platges ha recordat que l'Ajuntament "s'ha vist obligat a assumir una competència que no li correspon perquè tant la Generalitat com el govern central han demorat les reparacions". Mónica Gómez ha indicat que ja es compta amb l'autorització de la Direcció General de Costes "però haurem d'assumir una quantitat econòmica que correspon a altres administracions".

Un altre dels punts de l'ordre del dia era relatiu a la pèrdua de la Bandera Blava a la platja de Ponent. En este assumpte Gómez ha reiterat que "es va tractar d'una analítica puntual" i ha insistit que la platja es troba, com la resta, "en perfectes condicions i amb els majors estàndards de qualitat". A més, ha continuat, "té tots els reconeixements de qualitat d'aigua, arena i serveis gràcies a la millora constant i a l'esforç continu de l'Ajuntament". Gómez ha conclòs assenyalant que "ens va semblar una decisió injusta, que no compartim i així li ho traslladem en el seu moment a la Conselleria".

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm