EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:02 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els ponents van explicar què és i els tipus de tràfic existents, així com la situació de les dones explotades sexualment

Càritas oferix una conferència sobre el tràfic amb finalitats d'explotació sexual

21 juny 2022
Cáritas

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm va acollir ahir una conferència organitzada per Càritas amb el títol 'La tracta amb finalitats d'explotació sexual'. Una xarrada oferida per Sara Gasulla Vidal i Pedro Juan Ortíz, del Programa de Sensibilització i Incidència del Secretariat Diocesà de Migració Oriola-Alacant.

En la conferència, a la qual va assistir l'alcalde Toni Pérez, acompanyat de l'edil d'Igualtat, Ángela Zaragozí, i membres de la corporació municipal, els ponents van explicar què és el tràfic de persones i els tipus de tràfic existents. Entre ells van citar el tràfic d'òrgans, les activitats delictives, servitud i l'explotació militar, laboral i sexual.

Els estudis realitzats assenyalen que l'explotació en els homes es dona en l'àmbit laboral, mentre que les xiquetes i dones són explotades sexualment. "El tràfic té rostre de dona perquè la principal forma de tràfic està lligada a la prostitució" va contar Gasulla, que va afegir que "té un component de gènere i comporta l'estigmatització de la dona".

Segons les dades que van exposar tots dos ponents, Espanya és el país d'Europa on es consumix més prostitució, que genera 22.800 milions de diners negres al nostre país cada any. A més, entre el 80 i el 90% de les dones en situació de prostitució estan sota el control del tràfic de persones.

Al final de la conferència els assistents van visitar l'exposició sobre les dones en situació de prostitució i el tràfic de blanques en l'Espai d'Art de l'Ajuntament.

Cáritas ofrece una conferencia sobre la trata con fines de explotación sexual