EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

04:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La via serà de plataforma única, tindrà jardineria nova, accessibilitat completa i tots els serveis renovats

Espai Públic inicia l'asfaltat del carrer Jaén, l'última etapa abans de posar fi a l'obra

21 juny 2022
Obras en calle Jaén de Benidorm

Hui han començat els treballs d'asfaltat al carrer Jaén, que una vegada acabats podran el punt final a les obres de renovació d'esta important via, que van començar el mes de febrer passat. Es tracta del carrer que dona accés a l'entrada principal del centre cultural, però també a diversos hotels i establiments freqüentats pel turisme britànic.

Els treballs de renovació d'infraestructures han abastat el tram que discorre des de l'avinguda Europa fins al carrer Cuenca i han sigut finançats amb càrrec al Fons de Renovació d'Infraestructures de l'empresaHidraqua, concessionària de la Gestió del Cicle de l'Aigua a la ciutat.

Segons ha assenyalat el regidor d'espai Públic, José Ramón González de Zárate, el carrer "serà ara de plataforma única, amb asfalt imprés, voreres amb jardineres i arbratge nou i accessibilitat completa". Quant als servicis, s'han renovat totes les conduccions subterrànies que afecten el clavegueram, així com l'enllumenat i les instal·lacions de mitjana tensió.

En tractar-se d'una via de plataforma única "estarà permés l'accés de vehicles, però la prioritat serà sempre per als vianants". La vorera en este tram, que arriba fins al carrer Múrcia, és de pavimentació portuguesa i en el centre de la via se situarà un carril d'asfalt.

Pel que fa al tram comprés entre els carrers Múrcia i Conca les voreres estaran a diferent nivell respecte a la calçada i l'arbratge se situarà en zona d'aparcament dins de jardineres amb biaixos per a protegir l'arbre i els vehicles.

De la mateixa manera, ha precisat González de Zárate, en tot el carrer "s'ha renovat l'enllumenat per a continuar amb la implantació de tecnologia led, s'ha col·locat una illa de contenidors i una parada de bus accessible". Quant a la velocitat dels vehicles, en el tram entre Europa i Múrcia, serà de 10 km/h en tractar-se d'una zona de prioritat per als vianants. "El que fem és millorar i augmentar l'accessibilitat perquè les persones que vagen al Centre Cultural estiguen completament protegides" ha precisat el regidor.

A més, es manté el gual i la reserva d'espai de l'hotel Casteilla i es crea una zona de càrrega i descàrrega per al centre cultural en la vorera d'enfront de les portes d'accés de materials.
"Amb esta actuació no sols continuem renovant les infraestructures de la ciutat, sinó que millorem l'escena urbana i l'estètica, que és un dels objectius centrals d'este equip de govern" ha explicat el regidor, que ha posat l'èmfasi també en la millora de la mobilitat per als vianants "amb un nou espai que guanyaran els vianants". "És una millora molt important per a la zona de Llevant i el Racó de l'Oix" ha resumit.

Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 2
Audio file