EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

01:18 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Benidorm Film Office participa esta vesprada en un esdeveniment exclusiu juntament amb la resta d'oficines de rodatge valencianes

El potencial audiovisual de Benidorm viatja al Conecta Fiction de Toledo

21 juny 2022
Rodaje en Benidorm.

El potencial audiovisual i cinematogràfic de Benidorm viatja des de hui i fins divendres que ve, dia 24, a Toledo per a participar enConecta Fiction & Entertainment, un esdeveniment professional internacional enfocat a la creació, desenvolupament, producció, finançament, emissió i comercialització de contingut televisiu. Un esdeveniment que es troba dins del top 10 internacional de la indústria audiovisual televisiva i al qual la Benidorm Film Office arriba de la mà de València Region Film i de la Spain Film Comission.

De fet, "la nostra oficina de rodatges serà present en tots dos estands, multiplicant així la seua visibilitat i presència en l'esdeveniment", ha indicat l'alcalde, Toni Pérez. A més, la Benidorm Film Office "compartirà agenda amb la resta d'oficines de la Comunitat Valenciana, participant en un esdeveniment exclusiu esta mateixa vesprada en el qual es presentaran les nostres localitzacions i s'exposaran les oportunitats que oferix Benidorm per al desenvolupament de projectes audiovisuals".

Toni Pérez ha explicat que "cites com este Connecta Fiction & Entertainment propicien el contacte de totes les parts implicades en els processos de creació, desenvolupament i producció de projectes audiovisuals i per això és important tindre presència en l'esdeveniment per a posicionar encara més i millor a Benidorm com a plató i ciutat 'film friendly'".

Segons ha traslladat l'alcalde, "la celebració de la sisena edició de Conecta Fiction & Entertainment arriba en un moment en què l'activitat audiovisual ha recuperat la normalitat tant en l'àmbit nacional com europeu, la qual cosa fa que la presència d'equips de rodatge i filmació a Benidorm siga constant". "Sense anar més lluny –ha apuntat– en les últimes setmanes la ciutat ha acollit l'enregistrament de nombrosos 'xous' de televisions internacionals, demostrant que Benidorm és un dels seus destins favorits".

Als ja habituals programes britànics s'ha sumat este últim cap de setmana el programa alemany 'Pocher und Papà' on un conegut humorista germànic, Oliver Pocher, recorre diferents parts del món al costat de son pare. L'enregistrament del programa s'ha fet en diversos espais públics i privats de la ciutat i, a més de mostrar l'oferta més coneguda de la ciutat, també s'ha interessat per la gastronomia i els esport autòctons.