CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

13:39 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació, inclosa en els pressupostos participatius, s'emmarca en les millores oferides al contracte d'actuacions paisatgístiques en la Cala

Benidorm crearà una nova zona recreativa de 3.000 metres quadrats en la unió de les avingudes Marina Alta i Baixa

18 setembre 2023
Benidorm creará una nueva zona recreativa de 3.000 metros cuadrados en la unión de las avenidas Marina Alta y Baixa

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat els treballs per a crear una nova zona recreativa que se situarà en la zona de propietat municipal que es troba en el vial que unix les avingudes Marina Alta i Baixa en la zona de la Cala. Es tracta d'una àrea d'uns 3.000 metres quadrats molt pròxima al lloc en el qual s'està executant un nou parc amb zones d'elements biosaludables, infantils i de mascotes, en la pròpia avinguda Marina Baixa.

Esta nova àrea, que ha sigut visitada este matí pels regidors de Participació Ciutadana i Parcs i Jardins, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, incorporarà nou arbratge amb la plantació d'espècies com a lledoner i tipuana, tanques i zones d'elements biosaludables i berenadors.

L'actuació s'emmarca dins de les millores oferides en el contracte de l'actuació paisatgística que s'executa en Marina Alta i suposarà, segons ha explicat la regidora Ana Pellicer "recuperar per a l'ús i gaudi dels veïns d'una zona degradada que és de propietat municipal i que ha sigut una petició veïnal".

No en va, l'obra deriva, com s'ha dit, de la creació del nou parc que s'està executant uns metres més amunt i que s'inclou dins de les actuacions contemplades en els pressupostos participatius.

Pellicer ha destacat que esta nova zona verda implica també "continuar completant la zona alta de La Cala en tots els àmbits una vegada finalitzada fa mesos la renovació d'infraestructures en les avingudes Marina Alta i *Baixa". L'edil ha remarcat que gràcies a les millores en el contracte "s'han iniciat estos treballs per a donar viabilitat a este nou espai, que comportarà no sols l'endreçament de la zona sinó incorporar zones d'ombra amb arbratge nou, àrees de pícnic i de biosaludables".

En eixe sentit ha afegit que a més de ser un lloc de trànsit entre les dos avingudes "ara també ho serà d'esbarjo, companyia i per a gaudi de les famílies i que els nostres majors puguen fer exercici".

Finalment, Pellicer ha incidit que "este tipus d'actuacions són les que fan barri i fan ciutat"; i ha reafirmat "el compromís de l'Ajuntament a continuar dotant de serveis i espais verds a totes les zones de Benidorm".

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm