EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

11:40 AM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols con lluvia escasa

SE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

80%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'emmarquen dins de les activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional de l'Alzheimer

Benidorm celebra les seues segones 'Gerolimpiades'

18 setembre 2023
Benidorm celebra sus segundas ‘Gerolimpiadas’

El Centre Social Municipal 'Pepa Esperanza' de la Cala ha acollit este matí la celebració de les segones Gerolimpiades, organitzades per AFA (Associació de Familiares, Malalts i Col·laboradors d'Alzheimer) de la Marina Baixa amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Benidorm, una activitat emmarcada dins de la Setmana de l'Alzheimer 2023.

En l'activitat han participat usuaris de les residències de persones majors Saba i Ballesol i alumnes de 6é de Primària del CEIP El Murtal als quals s'han sumat membres d'ASMIBE (Associació de Persones amb Discapacitat de Benidorm i Comarca) i voluntaris de Creu Roja.

La regidora de Benestar Social, Ángela Zaragozí, han assistit a l'acte de lliurament de guardons, al costat del diputat autonòmic José Ramón Gonzalez de Zárate i la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer. En ell s'ha obsequiat a tots els participants amb un diploma acreditatiu, una medalla i un xicotet lot de sabons artesans, realitzats pels membres d'AFA.

El Dia Mundial de l'Alzheimer es commemora a tot el món el 21 de setembre. Per eixe motiu, el dijous, AFA instal·larà tres taules informatives a Benidorm: en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, al costat de 'La Palmera', i en Tomás Ortuño, front del centre de salut. Eixe dia, al migdia, es llegirà a les portes de l'Ajuntament un manifest, acte que comptarà amb la presència de les autoritats locals i al qual AFA convida a tota la població.