EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

15:04 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

NE 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Junta de Govern Local aprova la signatura d'un conveni amb les agrupacions de pares i mares d'alumnes per a desenvolupar tallers educatius durant el curs

Benidorm destina 23.000 euros a accions formatives organitzades per les AMPA

18 setembre 2023
Benidorm destina 23.000 euros a acciones formativas organizadas por las AMPAs

L'Ajuntament de Benidorm col·laborarà amb la Federació Comarcal d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Benidorm i Comarca en l'organització d'accions formatives destinades als progenitors de xiquets i adolescents que estudien en la nostra localitat. Per a això, la Junta de Govern Local ha donat llum verda este dilluns a l'aprovació d'una despesa de 23.000 euros i a la subscripció d'un conveni de cooperació amb esta entitat, que regularà el desenvolupament de tallers i xarrades dirigides a millorar les competències de pares i mares per a ajudar als seus fills en el seu rendiment acadèmic i en altres facetes de la seua educació.

La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha explicat que este conveni "forma part de les actuacions que es duen a terme des del Consistori al llarg de tot el curs, però especialment a l'inici de cada any acadèmic, per a col·laborar amb les famílies i amb les diferents entitats educatives en la millora constant" dels serveis que es presten a la societat. En este sentit, l'edil ha defensat que les associacions de mares i pares "assumixen tasques tan importants com el suport a les famílies en tot allò que concernix l'educació dels seus fills, així com la d'obrir a pares i mares la participació en la gestió dels centres educatius". Per este motiu, Moreno ha qualificat de "molt necessari" el paper de les AMPA i "qualsevol suport que se'ls preste des de les institucions perquè puguen continuar exercint esta labor, assumint d'esta manera el repte social que l'educació dels més xicotets planteja en la societat actual".

Finalment, la responsable d'Educació ha detallat que, per a poder fer ús d'esta subvenció, el conveni establix que la Federació Comarcal d'AMPA podrà organitzar quantes accions formatives considere, comptant amb la participació de persones independents i experts en diferents àrees, sempre que les mateixes tinguen lloc a la ciutat de Benidorm i siguen dirigides a pares i mares d'alumnes de la localitat al llarg d'este 2023. Per part seua, l'Ajuntament els cedirà les instal·lacions municipals que siguen requerides per al desenvolupament d'estes activitats i contribuirà en la seua difusió i organització, per a abastar el nombre més gran de participants possible.