CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

03:42 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els treballs es desenvolupen al carrer Mallorca, la plaça del Castell, els passejos marítims o el parc de l'Aigüera entre altres punts de la ciutat

Benidorm aprofita la menor afluència turística per a acomplir actuacions de millora en zones concorregudes

09 febrer 2024
Campaña A pie de Calle

La brigada municipal de Servicis Tècnics Municipals aprofita estes dates per a executar algunes actuacions i intervencions de millora i reparació en llocs públics de molta concurrència en temporada alta. Actuacions que s'estan duent a terme en diferents punts de la ciutat amb l'objectiu que amb l'arribada de turistes en temporada alta la ciutat present la millor imatge possible.

La campanya 'A peu de carrer', amb els regidors de Participació Ciutadana, Espai Públic, Parcs i Jardins i Neteja Viària; Ana Pellicer, Francis Muñoz, José Ramón González de Zárate i Luis Navarro, han visitat hui algunes d'estes actuacions, acompanyats pel vicepresident del Consell Veïnal, Antonio Zamora.

Algunes de les zones en les quals s'està treballant són el carrer Mallorca, en el tram que va des de Mediterrani fins a Eivissa, la plaça del Castell, els passejos marítims de Ponent i Llevant o el parc de l'Aigüera, entre altres punts.

La delegació municipal s'ha desplaçat hui fins al carrer Mallorca, on els treballs comprenen labors de manteniment del ferm amb l'aplicació d'una pintura especial per a paviments. Esta intervenció, que estarà finalitzada en uns deu dies, conferirà al carrer d'una millor imatge. També els bancs de la via estan sent pintats amb una pintura especial que elimina la porositat i fa més fàcil la retirada posterior de brutícia o grafitis.

D'altra banda, els serveis tècnics municipals també han actuat sobre la balustrada del Castell i els bancs de formigó de moltes zones de la localitat.

També s'ha instal·lat la xarxa parabalons en la pista multiesport del parc de l'Aigüera i s'actua en la reparació d'escocells en diverses avingudes.

"Es tracta de treballs de poca envergadura que, no obstant això, milloren en bona part la imatge de la nostra ciutat" ha indicat Francis Muñoz, que precisava que "els fem ara que hi ha menys visitants a la ciutat i les molèsties són menors" amb la finalitat que "quan arribe la temporada alta a partir de Setmana Santa els nostres turistes es troben amb una escena urbana cuidada".

Audios relacionados
Corte voz 1 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 2 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 3 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 4 Francis Muñoz
Audio file

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm