EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

21:16 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els treballs principals es faran a boqueta nit perquè afecten el menys possible a la circulació rodada

L'accés al carrer Primavera es tallarà al trànsit els dies 12 i 13 per a labors d'asfaltatge de la via

09 febrer 2024
Corte tráfico calle Primavera

Els treballs de fressat i asfaltat del carrer Primavera obligaran a tallar l'accés a la mateixa des d'Alfonso Puchades els pròxims dilluns i dimarts, si bé els talls seran puntuals i es tractarà que afecten el menys possible al trànsit rodat.

Així, el dilluns al matí es tallarà al trànsit el carrer Estiu per a les labors de fresat, encara que es deixarà accés als residents. Eixe mateix dia a la vesprada, a les 16 hores, es tallarà el carrer Primavera en el tram que discorre des d'Estiu fins a la plaça de S. M. els Reis d'Espanya per al fressat. De qualsevol forma, els autobusos no podran accedir al carrer des d'Alfonso Puchades i només es deixarà pas a la resta de vehicles, que seran desviats pel carrer Estiu fins a Emilio Ortuño. Està previst que eixe tall es prolongue per unes quatre hores.

El dimarts 13 es procedirà a l'asfaltat del carrer Estiu i a boqueta nit es farà el mateix a la primavera. El dispositiu en este cas serà el mateix que el del dia anterior, de manera que al matí es podrà circular pel carrer primavera amb les precaucions lògiques després dels treballs de fresat fets.

Una vegada finalitzat l'asfaltatge de la via es produiran alguns talls puntuals posteriors per a fer treballs de pintura de la senyalització viària.