EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:28 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Interpretarà esta adaptació del clàssic de Lope de Vega divendres que ve, dia 16 de febrer, a partir de les 20 hores

L'actriu Emma Lobo porta al Centre Cultural de Benidorm 'El perro mutante del hortelano'

09 febrer 2024
La actriz Emma Lobo trae al Centro Cultural de Benidorm ‘El perro mutante del hortelano’

Les persones interessades poden acudir a la Regidoria de Cultura el dimarts 13 i el dimecres 14 per a recollir la seua entrada.

L'Auditori del Centre Cultural de Benidorm acull divendres que ve, 16 de febrer, a partir de les 20 hores la interpretació del monòleg 'El perro mutante del hortelano', a càrrec de l'actriu Emma Lobo i dins de la programació del Benidorm Cultural organitzada per a este mes de febrer. El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha traslladat que "podrem gaudir de l'adaptació d'este clàssic de Lope de Vega amb un muntatge d'alt nivell i que és dirigit al públic jove i adult".

'El perro mutante del hortelano' arribarà a la ciutat en el seu principal format, posant sobre les taules una proposta humorística i absurda, com la definix la mateixa companyia, i en la qual pretenen que el públic puga aproximar-se a esta obra, però, alhora, es desperte la seua curiositat per saber com seria exactament la proposta original de Lope de Vega, despertant al temps l'interés dels quals ja són amants del vers clàssic.

Per a poder assistir com a públic, el regidor de Cultura ha indicat que l'entrada està permesa a partir dels setze anys i que, com s'ha fet en altres ocasions, serà necessari disposar d'una invitació. Per a això, Jaime Jesús Pérez ha explicat que les persones interessades a vore esta obra podran acudir a recollir les seues invitacions de forma totalment gratuïta, amb un màxim de dos per persona, els pròxims dimarts, 13, i dimecres, 14 de febrer, en horari de 9 a 13 hores, en les dependències de la Regidoria de Cultura, que estan situades en la tercera planta de l'Ajuntament.

Igualment, els qui no puguen assistir en horari de demà, també podran sol·licitar la seua invitació per les vesprades en el mateix Centre Cultural, a partir del dia 13. En tots els casos, el lliurament d'estes invitacions estarà condicionada a la seua disponibilitat, segons la demanda i l'aforament.