EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

12:24 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'àrea d'Estadística pansa a la tercera planta i Participació Ciutadana se situarà en la planta baixa al costat del Consell Veïnal

L'Ajuntament trasllada a part dels seus lletrats a Secretaria per a millorar la coordinació dels servicis jurídic

15 gener 2018
El Ayuntamiento traslada a parte de sus letrados a Secretaría para mejorar la coordinación de los servicios jurídicos

Amb esta mesura es complix un acord plenari.

L'Ajuntament de Benidorm instal·larà bona part dels lletrats municipals en l'àrea de Secretaria per a "guanyar en coordinació i operativitat dels servicis jurídics". El portaveu de l'equip de govern, José Ramón González de Zárate, ha explicat que d'esta forma "complim amb la decisió adoptada pel ple i amb un dels punts arreplegats en l'acord de pressupostos aconseguit en 2017 amb el grup municipal Ciutadans (Cs)". També, amb l'informe de Secretaria, que recomanava agrupar en un mateix espai als advocats municipals que habitualment s'encarreguen de la defensa jurídica de l'Ajuntament.

De Zárate ha indicat que part d'estos lletrats es trobaven ara en altres dependències municipals, i ha destacat amb l'agrupació dels mateixos en el departament de Secretaria se centralitza la recepció de notificacions i s'optimitza la presa de decisions i disseny de les estratègies jurídiques de l'Ajuntament. En principi, es preveu que s'instal·len en este espai set lletrats municipals i un auxiliar administratiu més.

El portaveu ha assenyalat que el trasllat d'estos lletrats a l'àrea de Secretaria es farà al llarg d'esta setmana, una vegada es ressituen els departaments que ocupaven estos espais. Així, l'àrea d'Estadística s'ha instal·lat en la sala de reunions situada a l'entrada de la tercera planta –des de l'accés principal de l'Ajuntament- i que fins hui estava a la disposició del departament de Participació Ciutadana, que es muda a la planta baixa al costat d'Atenció al Ciutadà i el Consell Veïnal.