En el carrer també confluïx l'eix cultural format pel Museu 'Boca del Calvari' i 'l'Hort de Colón'
La conversió en zona de vianants de Tomás Ortuño, potencia el comerç tradicional
Les càmeres de la campanya de promoció del comerç tradicional 'Benidorm fet a mà' s'han traslladat este matí al carrer Tomás Ortuño, una de les vies més concorregudes de la ciutat. La iniciativa, desenvolupada conjuntament pels estudiants de primer curs del Grau de Màrqueting i Publicitat de l'IES Pere Maria Orts i Bosch i les regidories de Comerç i Ocupació, han cercat, en esta primera visita a la zona, l'opinió d'alguns dels establiments amb més solera i han testat entre els propietaris els efectes de les reformes urbanístiques que s'han dut a terme recentment.
La responsable de Comerç, Ana Pellicer, ha acompanyat als alumnes Adrián Luengo i Roberto Martínez, en l'enregistrament de les entrevistes i després dels primers intercanvis d'opinió amb els professionals ha destacat "l'augment significatiu del trànsit de vianants" i com els comerciants "s'han adaptat" a un nou perfil que incorpora, per exemple, als turistes que "abans solament passejaven per la platja". L'edil, que també és regidor de Cultura, ha posat l'accent que a açò també ha ajudat el fet que en Tomás Ortuño "confluïsquen dos eixos de dinamització cultural de la ciutat com són el Museu 'Boca del *Calvari' i 'L'*Hort de Colón'".
Les obres de conversió en zona de vianants de Tomás Ortuño es van iniciar l'any passat en la seua part baixa i en 2018 han conclòs les de la part superior. En esta primera visita al carrer de 'Benidorm fet a mà', han participat els comerços Ferreteria Costa Blanca, Supermercat Llorca, Fruits secs 'El Buen Gusto', Gràfiques Maravall, La despensa blanca i Minigarden.