EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

13:39 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En el carrer també confluïx l'eix cultural format pel Museu 'Boca del Calvari' i 'l'Hort de Colón'

La conversió en zona de vianants de Tomás Ortuño, potencia el comerç tradicional

18 abril 2018
La peatonalización de Tomás Ortuño, potencia el comercio tradicional

Les càmeres de la campanya de promoció del comerç tradicional 'Benidorm fet a mà' s'han traslladat este matí al carrer Tomás Ortuño, una de les vies més concorregudes de la ciutat. La iniciativa, desenvolupada conjuntament pels estudiants de primer curs del Grau de Màrqueting i Publicitat de l'IES Pere Maria Orts i Bosch i les regidories de Comerç i Ocupació, han cercat, en esta primera visita a la zona, l'opinió d'alguns dels establiments amb més solera i han testat entre els propietaris els efectes de les reformes urbanístiques que s'han dut a terme recentment.

La responsable de Comerç, Ana Pellicer, ha acompanyat als alumnes Adrián Luengo i Roberto Martínez, en l'enregistrament de les entrevistes i després dels primers intercanvis d'opinió amb els professionals ha destacat "l'augment significatiu del trànsit de vianants" i com els comerciants "s'han adaptat" a un nou perfil que incorpora, per exemple, als turistes que "abans solament passejaven per la platja". L'edil, que també és regidor de Cultura, ha posat l'accent que a açò també ha ajudat el fet que en Tomás Ortuño "confluïsquen dos eixos de dinamització cultural de la ciutat com són el Museu 'Boca del *Calvari' i 'L'*Hort de Colón'".

Les obres de conversió en zona de vianants de Tomás Ortuño es van iniciar l'any passat en la seua part baixa i en 2018 han conclòs les de la part superior. En esta primera visita al carrer de 'Benidorm fet a mà', han participat els comerços Ferreteria Costa Blanca, Supermercat Llorca, Fruits secs 'El Buen Gusto', Gràfiques Maravall, La despensa blanca i Minigarden.