CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

09:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm recupera la presencialitat d'esta activitat, que es realitza este divendres en l'Hort de Colón i en el qual participa l'alumnat de 4t de Primària del CEIP Bautista Lledó.

Lectura pública del Quixot per a commemorar el Dia del Llibre

28 abril 2022
Lectura pública de ‘El Quijote’ para conmemorar el Día del Libro

Un any més, la Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural commemora el Dia del Llibre amb una lectura pública del Quixot, obra mestra de la literatura espanyola. Una activitat que "enguany, i després de dos edicions marcades per la pandèmia, recupera el seu caràcter presencial, tornant així al nostre Hort de Colón i comptant amb la participació dels més xicotets", tal com ha avançat la regidora de l'àrea, Ana Pellicer.

"Justament per a comptar amb la participació de les noves generacions de lectors –ha explicat-, hem decidit celebrar esta lectura pública després de les vacances escolars de Setmana Santa, encara que això haja suposat commemorar esta efemèride uns dies després del 23 d'abril".

Així, esta activitat es realitzarà demà divendres, 29 d'abril, a partir de les 10.00 hores en l'Hort de Colón. En esta ocasió, participarà l'alumnat de 4t de Primària del CEIP Bautista Lledó, la lectura del qual s'anirà intercalant amb la dels membres de la Corporació municipal, representants d'entitats locals i ciutadania en general.

Pellicer ha detallat que "com és habitual, la lectura es reprendrà en el punt en el qual es va quedar l'any passat, en què l'activitat es va dur a terme de manera virtual igual que en 2020". D'esta manera, la lectura es reprendrà a mitjans del capítol 14, en el qual es recull la Cançó de Grisóstomo.

L'edil ha animat a la ciutadania que ho desitge "a acompanyar-nos en esta lectura pública, acostant-se a l'Hort de Colón', on també hem previst una activitat d'animació lectora per a l'alumnat de 4t de Primària del CEIP Bautista Lledó".

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm