EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

19:02 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Càtedra d'Innovació de la UPV de Gandia s'interessa per la Smart Office de Benidorm

28 abril 2022
Smart Office

Un grup d'estudiants i personal docent de la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València ha cursat este matí una visita a la Smart Office, l'oficina tècnica d'innovació i intel·ligència de l'Ajuntament de Benidorm, on els ha rebut la regidora d'Innovació, Aida García Mayor.

Alumnes i professors s'han interessat pel funcionament de l'organisme encarregat de la gestió dels recursos humans, tècnics i econòmics destinats a la generació de coneixement i idees. Durant el recorregut han sigut atesos per la coordinadora de l'oficina, Celia Romero, i professionals que presten els seus servicis en el centre.

García Mayor ha recordat que la Smart Office és "el cervell" de la gestió de la ciutat i "una important plataforma tecnològica" que ha permés a Benidorm "situar-se al capdavant de la revolució tecnològica aplicada especialment al turisme". L'edil ha destacat, entre altres, iniciatives el Pla Director DTI +Segura que ha sabut donar solució "ràpida a molts dels problemes provocats per la pandèmia".