EL TEMPS A BENIDORM ARA

08

12:28 PM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es fan servir lluminàries retirades de la Colònia Madrid fins que en 2023 arribe el programa de l'IDAE a la zona

Benidorm renova la il·luminació i mobiliari urbà de la zona de la Cala

28 abril 2022
Benidorm renueva la iluminación y mobiliario urbano de la zona de La Cala

L'Ajuntament de Benidorm està executant una sèrie de millores en la zona de la Cala després de les peticions realitzades pels veïns del barri. Estes actuacions se centren bàsicament en la renovació de nombrosos punts d'il·luminació, mobiliari urbà i millora de la mobilitat.

Amb eixe motiu la campanya 'A peu de carrer' s'ha traslladat fins al Passeig de Tamarindes amb els regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, als qui han acompanyat els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, així com alguns veïns de la zona.

Ana Pellicer ha detallat que "s'està duent a terme una renovació de lluminàries als carrers Vigo i Vinaròs, on s'han instal·lat altres lluminàries que al seu torn s'havien retirat de la Colònia Madrid gràcies a la subvenció de l'IDAE. Ara s'han col·locat ací fins que arribe a Ponent el programa de l'IDAE en 2023".

D'igual forma, la regidora s'ha referit a una altra petició veïnal "per a col·locar bancs i seients en l'avinguda Vicente Llorca Alós". Així, ha assenyalat que "els hem posats allí on la vorera ho permetia per a comoditat de les persones que porten a cap els seus passejos per la platja de Ponent".

En aqueix sentit, també s'han instal·lat més papereres en eixa zona de primera línia i s'està actuant a millorar l'accessibilitat "mitjançant l'eliminació d'una vorera en la part final del Passeig de Tamarindes en la qual s'implantarà la plataforma única per a millorar la mobilitat de la gent que transita per allí".

Dijous que ve la campanya 'A peu de carrer' es traslladarà al Parc d'Oci i Esplai, situat en la part nord del Parc de l'Aigüera "pel que tots els veïns que ho desitgen poden acudir allí a exposar-nos les seues peticions" ha finalitzat l'edil.

Audios relacionados
Ana Pellicer - Corte Voz 1
Audio file
Audios relacionados
Ana Pellicer - Corte Voz 2
Audio file
Audios relacionados
Ana Pellicer - Corte Voz 3
Audio file
Audios relacionados
Ana Pellicer - Corte Voz 4
Audio file