CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

08:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La web municipal incorpora un portal de Fons FEDER en el qual informarà sobre les actuacions cofinançades per la UE

11 abril 2019
La web municipal incorpora un portal de Fondos FEDER en el que informará sobre las actuaciones cofinanciadas por la UE

La web municipal www.benidorm.org ha incorporat un portal sobre Fons FEDER per a difondre i traslladar informació sobre les actuacions cofinançades per la Unió Europea que s'estan realitzant o es realitzaran a la ciutat. En este portal es mostren de forma clara, funcional i oberta tots els projectes vinculats al Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de qualsevol Programa Operatiu. L'adreça del portal és https://benidorm.org/fondos-feder/es.

L'objectiu és que, a través d'este portal, la ciutadania sàpia com gestiona l'Ajuntament de Benidorm els diners que ha rebut d'Europa per a diferents projectes i iniciatives emmarcats en Programes Operatius vinculats al creixement econòmic de les regions urbanes dels països de la Unió.

La web mostra de forma sistematitzada tota la informació relativa a la gestió, organització, funcionament, participació i comunicació de l'Estratègia DUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador), per a la qual l'Ajuntament ha rebut una subvenció de 10 milions d'euros a invertir entre 2019 i 2023.

El portal també recull els projectes que hi ha actius a Benidorm i que han rebut fons FEDER per al període 2014-2020: projecte 'Benidorm, Destinació Turística Intel·ligent i Sostenible', subvencionat amb 2,4 milions d'euros a través de Red.es; 'Anell Ciclista de Llevant i ramals de connexió', amb 800.000 euros sobre la base d'una convocatòria promoguda per la Generalitat; i les actuacions arqueològiques per a recuperar i museïtzar El Castell i El Tossal de la Cala, amb 700.000 euros.

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm