EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

02:34 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les alumnes i alumnes del Taller d'Ocupació Benidorm VII inicien hui les seues pràctiques laborals

11 abril 2019
Las alumnas y alumnos del Taller de Empleo Benidorm VII inician hoy sus prácticas laborales

La regidora Ma Jesús Pinto ha rebut este matí a l'Ajuntament als alumnes i alumnes del 'Taller d'Ocupació Benidorm VII' que a partir de hui comencen a prestar els seus servicis en diferents dependències municipals com a pràctiques laborals. En el projecte formatiu 'Taller d'Ocupació Benidorm VII' han participat set dones i tres hòmens en l'especialitat d''Activitats administratives en la relació amb el client'.

La Regidora d'Ocupació, Ma Jesús Pinto ha informat que "les dependències en les quals exerciran les seues tasques són les de Registre, Estadística, Atenció al Ciutadà, OMIC o Policia Local, a més d'extensions administratives municipals i centres socials de la regidoria de Benestar Social, entre altres tasques". Este pla formatiu constata la transversalitat del projecte, ja que compagina la formació d'aturades i aturats de la nostra ciutat, alhora que permet millorar, en este cas, l'atenció als nostres conciutadans en la seua administració local".

El 'Taller d'Ocupació Benidorm VII', es va iniciar el passat 29 de desembre i consta de dos especialitats. A més dels alumnes que han iniciat les seues pràctiques laborals hui, s'espera que en els pròxims mesos s'incorporen altres deu alumnes-treballadors més que actualment s'estan formant en les especialitats d'"Operacions auxiliars d'acabats rígids i urbanització" i "Paviments i obra de paleta d'urbanització". Estos últims realitzaran les seues pràctiques pavimentant un tram del Parc de l'Aigüera.

Este taller d'ocupació es va iniciar el passat 29 de desembre i es troba subvencionat per Labora (antic Servef) amb un total de 399.600 euros, la qual cosa suposa un 85% del cost total del projecte, que té una durada d'un any.