CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

12:07 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'edil Francis Muñoz exposarà en una xarrada els avanços a la ciutat durant els últims anys

Benidorm acull demà la II Trobada de Càtedres de l'AMT, que se centrarà en les noves tendències de mobilitat

13 maig 2024
Benidorm acoge mañana el II Encuentro de Cátedras de la AMT, que se centrará en las nuevas tendencias de movilidad

La cita se celebrarà en el Torrejó i reunirà a destacades càtedres en l'àmbit nacional.

L'edifici El Torrejó acollirà demà la II Trobada de Càtedres de l'Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT), que abordarà els avanços en matèria de mobilitat i que organitza la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts de la Universitat d'Alacant. Una trobada que començarà esta vesprada amb l'arribada a l'hotel dels participants en este.

L'obertura de l'acte serà a càrrec de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez i reunirà a destacades i reconegudes càtedres en l'àmbit nacional com la càtedra Climent Guitart de Lloret de Mar, la càtedra de Turisme Industrial de la Universitat de Huelva, la de Nova Transició Verda en Turisme i la Ciutat de Cullera de la Universitat de València, la càtedra UB de Turisme, Hostaleria i gastronomia CETT de la Universitat de Barcelona, la de Turisme, Sostenibilitat i Innovació de la Universitat Ramón Llull, la càtedra de Turisme CajaCanarias-Ashotel de la Universitat de La Laguna, la càtedra Turisme Intel·ligent de la UPV i la càtedra O-CITY Territori Valencià, també de la UPV. Assistiran així mateix els patrons de la càtedra d'Estudis Turístics; Ajuntament de Benidorm, Visit Benidorm, Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, Inavettur i Hosbec.

El programa d'esta II Trobada de Càtedres de l'AMT inclou conferències i seminaris centrats en les tendències de mobilitat, així com la presentació de nous temes d'investigació, desenvolupament i innovació. Després de la inauguració i presentació de les càtedres assistents tindrà lloc la conferència inaugural que analitzarà les tendències en mobilitat. Jesús Alba López, CEO de PMUS and CIVIL parlarà sobre 'Les zones de baixes emissions a Espanya. La digitalització de la mobilitat' i Vicente Mateu Valero, tècnic en infraestructures i mobilitat urbana abordarà 'La mobilitat i transformacions urbanes'.

Després començarà la sessió denominada 'Ciutats Proactives' en la qual Benidorm exposarà les mesures que està adoptant i els resultats obtinguts. Una intervenció que serà a càrrec de Francis Muñoz, regidor d'Espai Públic, Obres, Accessibilitat Universal i Mobilitat de Benidorm, qui se centrarà en els avanços de la ciutat en els últims anys.

A la vesprada tindrà lloc una visita guiada per Benidorm per a complementar les explicacions que s'hauran oferit al matí en la sessió 'Ciutats Proactives', una visita que serà il·lustrada per l'enginyer cap de l'Ajuntament, Juan Carlos Sánchez Galiano. "En esta visita s'oferirà una oportunitat única per a explorar de primera mà les iniciatives de mobilitat posades en marxa recentment per l'Ajuntament, que han sigut guardonades amb diversos premis en l'àmbit nacional", ha indicat el regidor Francis Muñoz, que ha citat entre estes iniciatives el projecte de mobilitat per als vianants i accessibilitat en la zona sud de Jaume I (segon premi en la categoria Grans Ciutats de la segona edició dels Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat) o el projecte de reurbanització de l'avinguda del Mediterrani (IX Premi de Bones Pràctiques Locals pel Clima).

Audios relacionados
Corte voz 1 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 2 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 3 Francis Muñoz
Audio file

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm