EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

19:09 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

"La sostenibilitat és la responsabilitat més gran que tenim"

Toni Pérez inaugura la trobada Hotel Energy Meeting del ITH a Benidorm

04 novembre 2021
Turismo

En la jornada s'han conegut iniciatives sobre energies sostenibles i alternatives, gestió d'estes, finançament i fons Next Generation EU.

Organitzada per l'Institut Tecnològic Hoteler s'ha desenvolupat a Benidorm una jornada enquadrada a Hotels Energy Meetings, sobre gestió energètica d'hotels, en la qual els copatrocinadors tècnics de l'esdeveniment han presentat tecnologies capdavanteres i les claus per a adaptar-les a les necessitats concretes dels hotels, garantint els resultats i optimitzant els costos operatius, sota la premissa bàsica de la sostenibilitat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha inaugurat la jornada, en companyia del president ITH, Javier García Cuenca, i de la secretària general d'Hosbec, Nuria Montes.

Pérez ha destacat que "la sostenibilitat és la responsabilitat més gran que tenim tots en estos moments tan decisius en els quals ha deixat de ser un objectiu i s'ha convertit en una necessitat: ser sostenibles".

Va recordar l'alcalde que Benidorm ha aconseguit situar la sostenibilitat com una de les seues fortaleses i a això ha contribuït el teixit productiu i especialment la indústria de l'allotjament, en un procés que "porta tints de revolució" per la quantitat d'iniciatives que ja s'estan aplicant per a avançar en esta qüestió que forma part dels eixos DTI i que Benidorm porta aplicant "des de fa sis dècades", obtenint el seu reconeixement.

Per a Pérez, "hi ha consciència tant en hotels com en turistes". Va assenyalar que "els hotels de Benidorm han apostat per l'eficiència i l'eficàcia, i practiquen un consum energètic responsable i encara volen millorar més". El repte, va assenyalar l'alcalde en la inauguració, és "treballar a continuar minorant impactes per a ser més sostenibles" i amb això demostrar que "el turisme no sols és sostenible sinó que és la indústria que millor redistribuïx la riquesa", perquè la sostenibilitat és mediambiental, econòmica i social.