EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

18:52 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des de demà els espais d'art urbà Ponent, El Carrasco i Els Tolls acullen una exposició amb il·lustracions de Fran Ferriz, Arly Jones, Paloma Marqués i Paloma Pérez

Il·lustració amb segell 'made in Alacant', la nova proposta de 'Benidorm Exposa'

04 novembre 2021
Ilustración con sello ‘made in Alicante’, la nueva propuesta de ‘Benidorm Expone’

Il·lustració feta a Alacant per quatre artistes de la província. Aqueixa és la nova proposta de 'Benidorm Exposa' que des de demà i fins al pròxim 14 de gener podrà vore's en els espais d'art urbà Ponent, Els Tolls i El Carrasco, tal com ha traslladat hui la regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, qui ha incidit en què "amb 'Benidorm Exposa' volem donar visibilitat al nombre més gran possible de disciplines artístiques audiovisuals i per això a propostes anteriors de fotografia, pintura o art urbà sumim ara la il·lustració; un gènere, a més, molt atractiu i amb el qual la població jove s'assega molt identificada".

A l'hora de dissenyar 'Il·lustració alacantina' s'ha optat per "artistes consagrats i amb una trajectòria consolidada i molt recognoscible com Fran Ferriz i Arly Jones, i també per artistes emergents que estan signant treballs molt rellevants i personals com Paloma Marqués i Paloma Pérez".

Pellicer ha detallat que "l'obra de Fran Ferriz estarà exposada en l'Espai d'Art Urbà Els Tolls". Per a 'Il·lustració Alacantina', l'artista conceptual i dissenyador villener, "un dels millors il·lustradors a escala mundial", ha optat "per una sèrie d'il·lustracions realitzades durant la pandèmia i en les quals és molt recognoscible el seu estil, amb clares influències del còmic i l'underground"
El Carrasco serà l'espai d'Arly Jones, que "amb el seu estil clàssic i atemporal proposa per a esta exposició un conjunt d'il·lustracions molt fresques i estiuenques relacionades amb Benidorm, totes elles fetes a mà amb acabat digital".

Paloma Marqués i Paloma Pérez compartiran l'Espai d'Art Urbà Ponent, que "es convertirà amb segell de dona, no sols perquè els treballs porten la signatura de dos il·lustradores sinó perquè també la dona centra la temàtica de les seues propostes". Així, Marqués planteja un univers sentimental amb composicions senzilles, però amb un missatge contundent; mentre que Pérez presenta les seues 'Dones en lluita', amb la qual 'rescata' a algun dels personatges femenins més coneguts de la història justament per la seua valentia i determinació.

L'edil ha avançat que "entre finals de novembre i principis de desembre es faran visites guiades a cada Espai d'Art Urbà". Iniciarà esta ronda de visites Fran Ferriz, el 26 de novembre a les 11.00 hores. La setmana següent, el divendres 3 de desembre, serà el torn de Paloma Marqués i Paloma Pérez en Ponent; i Arly Jones visitarà l'Espai d'Art Urbà El Carrasco el 10 de desembre.

'Il·lustració alacantina' pren el relleu de l'exposició fotogràfica 'Fet per a durar' de Valiente Verde, "una mostra que ha tingut un enorme acolliment per part del públic resident i turista i amb la qual Benidorm ha retut homenatge i reconegut la resistència i esforç demostrat pel teixit productiu de Benidorm durant els moments més durs de la pandèmia".

Pellicer ha avançat que "ja està pràcticament ultimada la programació de 'Benidorm Exposa 2022' que, igual que enguany, tindrà caràcter trimestral".

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Ana Pellicer
Audio file