EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament també executa una nova zona enjardinada amb elements bio saludables en la confluència d'Esperanto i Orts Llorca

Benidorm renovarà les infraestructures en el tram d'Esperanto entre Orts Llorca i Europa, canviarà les voreres i crearà més aparcaments

04 novembre 2021
Participación Ciudadana

L'Ajuntament de Benidorm començarà este mes de novembre la reposició de les infraestructures d'aigua potable i clavegueram al carrer Esperanto, en el tram comprés entre Orts Llorca i l'avinguda Europa. Esta mateixa actuació comportarà a més el canvi i renovació de les voreres i la creació d'aparcaments en bateria que augmentaran en més del doble l'actual nombre de places.

La proposta serà portada a la pròxima Junta de Govern Local (JGL) i contempla un pressupost de 327.387,91 euros més IVA, que serà finançat amb càrrec als Fons de Renovació previstos en el contracte amb Hidraqua, l'adjudicatària de la gestió del cicle integral de l'aigua.

L'alcalde Toni Pérez ha visitat hui la zona amb els regidors d'Espai Públic i Participació Ciutadana, José Ramón González de Zárate i Ana Pellicer, al costat de la vicepresidenta del Consell Veïnal, Teresa Garrido, i el president de l'associació de veïns Ciutat Jardí-Saladar, Manuel Sánchez Notario. Una visita que s'emmarca en la campanya 'A peu de carrer'.

Pérez ha destacat la "gran importància" d'esta actuació que suposarà la renovació de la xarxa d'aigua potable amb la substitució de les canonades de fibrociment per altres de fosa dúctil, així com totes les vàlvules i peces especials, en aquells trams que disposen d'escomesa domiciliària. "També s'instal·laran boques d'incendi i boques de reg necessàries per al servei" ha precisat.

També s'actuarà sobre la xarxa d'aigües residuals i pluvials, ja que, a causa de l'erosió per l'efecte corrosiu d'estes aigües, s'instal·larà una mànega interior de polietilé. En aqueix sentit, l'alcalde ha indicat que "s'ha detectat un problema puntual en el col·lector d'aigües residuals que discorre per Esperanto que provoca alguns desbordaments durant episodis de pluja intensa, per la qual cosa es realitzarà un sobreeixidor a l'altura d'Orts Llorca".

Igualment es realitzarà la reposició de la pavimentació del carrer Esperanto que es vorà afectada per estes obres "i s'aprofitarà per a instal·lar dos conductes per a la implantació de futurs servicis municipals".

L'obra comportarà així mateix la creació de més places d'aparcament al carrer Esperanto, ja que "hi ha ample suficient per a mantindre l'actual aparcament en línia i situar un altre en la vorera de davant per a l'estacionament en bateria, amb el que el nombre de places es veurà més que duplicat".

D'altra banda, en la confluència entre els carrers Esperanto i Orts Llorca també ha començat a executar-se una actuació per a la creació d'una zona enjardinada amb elements bio saludables. L'objectiu, ha explicat l'alcalde, és "facilitar la pràctica esportiva als veïns de la zona, un espai destinat als qui visiten este entorn i que seran els usuaris finals d'este lloc d'oci i entreteniment".

Així, s'instal·laran sis unitats de jocs bio saludables per a la pràctica esportiva i una coberta de tendals en forma de vela triangular amb tres pals i un teixit resistent tècnic. La coberta estarà ancorada al sòl mitjançant tres pals. A més es col·locarà un cartell informatiu i la zona comptarà amb un clos total.

El pressupost de la instal·lació i muntatge dels elements bio saludables i la coberta ascendix a 18.130,64 euros.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Esteban García
Audio file