EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

10:02 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Intervals de núvols

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

25%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Analitzarà i interpretarà la realitat del periodisme en Turisme a la llum dels canvis que viuen la Societat i la Societat de la Informació

Destino-21, primer congrés de Periodisme i Turisme, se celebrarà a Benidorm el 2 de desembre

04 novembre 2021
Turismo

Benidorm serà seu, el mes vinent de desembre, d'un congrés que recapitularà sobre la relació entre una indústria fonamental, com és el Turisme, i una activitat essencial, centrada en la comunicació, del calat del periodisme.

Per primera vegada, els professionals del periodisme i del turisme participaran d'un esdeveniment creat per a analitzar i interpretar la realitat de la comunicació dels temes del turisme davant els profunds canvis que està vivint la Societat i la Societat de la Informació.

La Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm albergarà el dijous 2 de desembre les sessions congressuals en les quals participaran destacats professionals del món periodístic especialitzats en turisme debatent amb experts d'esta indústria i l'ampli món que comporta a través de panells i taules on el programa planteja debatre sobre el futur de totes dos activitats –periodisme i turisme– per a aprofundir en la realitat del periodisme turístic. El format serà mixt, presencial i virtual.

Entre els temes a desenvolupar, un clàssic com el tractament informatiu de les notícies sobre Turisme i les destinacions turístiques, que sota el prisma de l'Economia, la Comunicació i la Societat –facetes independents i interconnectades– compartirà protagonisme amb el nou i mediàtic dels algorismes i boles, la informació en temps real i els canvis en els models de comunicació, que també han arribat al Turisme: influenciadors, nous formats i creadors de continguts.

Organitzat per l'Ajuntament de Benidorm i Visit Benidorm, al costat de la Càtedra d'Estudis Turístic 'Pedro Zaragoza Orts' de la Universitat d'Alacant i la consultora de gestió d'actius turístics Sergestur, el congrés ja ha confirmat la participació de professionals del periodisme i del turisme del nivell de Manuel Molina (Hosteltur), Juan Daniel (SmartTravel), Ester Eiros (Gente Viatjera-OCR), Nacho Rojas (Tecnohotels), el bloguer El Pachinko, Jorge Marichal (Cehat), María Frontera (Fehm), Nuria Montes (Hosbec), Rebeca Ávila (Accor Hotels), Fernando Valmaseda, Nani Arenas o Ignacio Vasallo, entre altres.

El congrés servirà per a realçar la interrelació de tots dos sectors incidint en reptes i oportunitats així com en fortaleses i amenaces a les quals s'enfronten en una societat i un món en permanent canvi conjuntural i estratègic.

S'enfoca tant a periodistes de mitjans especialitzats com de mitjans generalistes, institucions de gestió turística territorial, empreses i associacions del sector, influenciadors, creadors de nous formats i continguts, estudiants de periodisme i comunicadors en general.