EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:37 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament obté una subvenció d'una mica més de 240.000 euros de fons europeus per a desenvolupar este projecte, que combina formació teòrica i pràctica

Benidorm formarà durant un any a 10 jóvens en activitats de temps lliure amb el programa 'T'Avalem'

04 novembre 2021
Benidorm formará durante un año a 10 jóvenes en actividades de tiempo libre con el programa ‘T’Avalem’

L'Ajuntament de Benidorm formarà durant un any a 10 jóvens desocupats menors de trenta anys en dinamització, direcció i coordinació d'activitats de temps lliure en el marc del projecte 'T'Avalem Benidorm'. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha explicat que "el projecte proposat per l'Ajuntament ha aconseguit, a través de LABORA, una subvenció d'una mica més de 240.000 euros del Fons Social Europeu, amb la qual es finançaran tant la contractació de les persones participants i la de l'equip docent que s'encarregarà de la seua formació".
 

Gómez ha recordat que "el programa 'T'Avalem' combina la formació teòrica i pràctica, per la qual cosa és una gran oportunitat per a aquells jóvens que vulguen millorar la seua ocupabilitat o ampliar els seus coneixements en un nou camp". En este cas, les persones participants es formaran en 'Dinamització d'activitat de temps lliure educatiu infantil i juvenil' (codi SSCB0209) i en 'Direcció i coordinació d'activitats de temps lliure educatiu i juvenil'.

Segons ha detallat l'edil, "este grup de 10 jóvens rebrà formació teòrica en el Centre de Formació per a l'Ocupació 'Pepita Puchades' i desenvoluparà la part pràctica en els espais de patrimoni històric i cultural de la nostra ciutat".

Per a participar com a alumnat/participant en 'T'Avalem Benidorm Jove', a més de ser menor de trenta anys, es requerix estar inscrit en el programa de Garantia Juvenil i en LABORA dins del codi de formació requerit. A més, és necessari estar en possessió del títol de l'ESO.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file