EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

15:15 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amplia també les activitats que poden acollir-se a estes prestacions, finançades a través d'una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant

Benidorm prolonga fins al dia 11 el termini per a sol·licitar les ajudes destinades a activitats vinculades a l'oci

04 novembre 2021
Empleo

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm ha aprovat prolongar el termini per a sol·licitar les ajudes destinades a empreses vinculades a l'oci fins al pròxim 11 de novembre, així com ampliar la tipologia d'activitats que poden acollir-se a estes, segons ha avançat hui la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez.

Gómez ha detallat que "buscant arribar al nombre més gran possible d'empreses i professionals s'ha decidit obrir esta convocatòria a quatre activitats, que se sumen a les ja contemplades amb anterioritat". Concretament, amb esta ampliació podran també beneficiar-se d'estes ajudes les pimes, micropimes i xicotets empresaris autònoms que exercisquen la seua activitat dins dels següents CNAE:

5914 Activitats d'exhibició cinematogràfica.
7911 Activitats d'agències de viatges.
7912 Activitats d'operadors turístics.
7990 Altres serveis de reserva.

Aprofitant esta ampliació de termini, podran presentar la seua sol·licitud a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, https://sede.benidorm.org, les empreses i professionals de l'oci nocturn així com els locals amb llicència municipal d'obertura 2.7.7 'Locals multioci' i 2.8.6. 'Saló 'lounge''; i els que exercisquen la seua activitat amb el CNAE 5621 (Provisió de menjars preparats per a esdeveniments), 7021 (Relacions públiques i comunicació), 7410 (Activitats de disseny especialitzat), 7311 (Agències de publicitat) i 7721 (Lloguer d'articles d'oci i esportius).

Gómez ha recordat que "Benidorm compta amb una oferta molt àmplia d'oci, un dels àmbits més colpejats per la pandèmia en haver vist reduït de manera dràstica i durant molt de temps la seua activitat a causa de la pandèmia".

Per això, ha insistit "és molt important donar suport a les empreses i professionals del sector, en este cas mitjançant unes ajudes que aconseguixen els 3.000 euros per beneficiari". Unes ajudes que es financen a través d'una subvenció de 295.000 euros concedida per la Diputació Provincial d'Alacant.

A estes ajudes pot concórrer qualsevol empresa o autònom amb domicili fiscal a Benidorm que entre l'1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021 hagueren reduït la mitjana mensual de facturació en almenys un 25% respecte a la mitjana mensual de 2019.

Entre els "conceptes subvencionables" d'estes ajudes s'inclouen despeses com la quota d'autònoms, el lloguer mensual de l'establiment, les despeses d'assessoria i consultoria i els vinculats als contractes d'energia, aigua, telefonia, internet, seguretat o de manteniment d'equips. També, els relatius a préstecs per a l'adquisició del local de negoci, les assegurances d'este, o els derivats del lloguer o adquisició de vehicles afectes 100% a l'activitat.

En la primera convocatòria d'estes ajudes es van atendre un total de 57 sol·licituds, concedint-se un total de 168.233 euros.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mónica Gómez
Audio file