EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

01:14 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Projecte Home i La Caixa duran un programa de prevenció d'addiccions a 3 IES de Benidorm

16 setembre 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

'Joc de claus' implica a pares i professors, està compost de sis unitats didàctiques, i ja es va desenvolupar el curs passat en els IES Bernat de Sarrià i L'Almadrava

La Fundació Noray Projecte Home Alacant i l'Obra Social La Caixa desenvoluparan en tres Instituts d'Ensenyament Secundari (IES) de Benidorm un programa per a prevenir el consum de drogues i les addiccions en joves d'entre 12 i 16 anys.

Este programa, denominat 'Joc de claus', arribarà este curs escolar a un total de 1.000 alumnes de l'ESO dels IES Bernat de Sarrià, l'Almadrava i Beatriu Fajardo de Mendoza, segons ha anunciat l'alcalde, Toni Pérez, durant la presentació d'esta activitat, en la qual ha estat acompanyat de la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca; la directora de Projecte Home Alacant, Consagración Jareño; i el director de zona de Caixabank, Emilio Juan de Merlo.

El passat curs escolar 'Joc de Claus' ja es va aplicar en els IES Bernat de Sarrià i l'Almadrava, després de la reunió celebrada a tres bandes per a coordinar el programa el passat 22 de desembre. Pérez ha explicat que este programa està format "per sis unitats didàctiques que s'impartixen en horari lectiu", i que "té com a finalitat millorar la competència personal i els recursos de l'alumnat per a evitar possibles consums de droga".

La directora de Projecte Home ha indicat que este programa està implantat "en l'àmbit nacional" i pretén "realitzar una tasca de prevenció amb la implicació dels joves, el professorat i les famílies". Jareño ha assenyalat que a través de les unitats didàctiques se cerca "potenciar els valors i factors de protecció enfront del consum" de substàncies, al mateix temps que ha assenyalat la irrupció de noves addicions vinculades a les Noves Tecnologies com "els jocs en línia o les apostes".

Jareño ha assegurat que "el compromís" de Projecte Home és "seguir a Benidorm" i que la intenció és poder portar 'Joc de claus' a tots els IES de la ciutat.

Per la seua banda, Emilio Juan de Merlo ha mostrat la satisfacció de l'Obra Social de La Caixa per "desenvolupar projectes d'esta naturalesa", amb els quals es pretén "evitar problemes futurs a les famílies" treballant en la prevenció de conductes addictives entre els més joves.