EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

16:51 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els pares de deu col·legis de Benidorm recolzen la implantació de la jornada contínua

16 setembre 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

La participació mitjana va rondar el 80%

Els pares dels col·legis públics Miguel Hernández, El Murtal, Serra Gelada, Leonor Canalejas, Ausiàs March, La Cala, Vasco Núñez de Balboa, Els Tolls, Aitana i Puig Campana de Benidorm van recolzar ahir de forma majoritària la implantació de la jornada contínua en estos centres educatius.

Més de 4.000 pares varen participar en la consulta organitzada en estos deu centres educatius, en els quals es va registrar una "altíssima participació" que va rondar "el 80% de mitjana", segons les dades que ha facilitat l'alcalde i delegat d'Educació, Toni Pérez. En tots els centres el 'sí' al canvi de l'horari lectiu va obtenir un "resultat aclaparador", que ara serà comunicat a la Conselleria d'Educació.

Després d'esta jornada de consulta, Pérez ha indicat que ara "cal seguir treballant per a l'aplicació d'eixa jornada contínua" en els deu centres educatius i "esperar de la Conselleria les autoritzacions pertinents".

Els altres tres col·legis públics de la ciutat –Bautista Lledó, Mestre Gaspar López i Gabriel Miró- seguiran amb la jornada lectiva que tenien assignada fins ara.