EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

17:23 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esports inicia les obres d'ampliació dels banys dels camps de futbol Antonio López

16 setembre 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

Durant els pròxims 10 dies s'habilitaran provisionalment els sanitaris d'un dels vestuaris

La Regidoria d'Esports ha iniciat esta setmana les obres d'ampliació dels banys dels camps de futbol Antonio López, en el Racó de l'Oix, ja que els actuals són insuficients per a donar servici a tots els usuaris i espectadors d'estes instal·lacions, sobretot els caps de setmana.

Les obres, que tenen un pressupost de 17.600 euros més IVA i un termini d'execució d'uns 20 dies, preveuen reestructurar els banys existents i crear tres de nous. Per a açò s'hi reconvertiran com a banys part del magatzem existent.

Durant aproximadament 10 dies els lavabos actuals de senyora i cavaller quedaran inutilitzats, ja que han de ser demolits per a poder realitzar les canalitzacions dels nous sanitaris. En este període seguiran en funcionament els banys per a persones amb mobilitat reduïda i s'habilitaran per a l'ús general els del vestuari més pròxim, el número 1.

Una vegada finalitzen les obres, el recinte comptarà amb tres banys amb tres cabines i tres lavabos per a dones; dos banys de cavallers amb cabina i tres urinaris; més un bany per a persones amb mobilitat reduïda.