EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

10:13 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Cerimònia de clausura de les XVIII Olimpíades de la Residència i Centre de Dia de Benidorm

16 setembre 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

En l'acte s'han repartit les medalles i diplomes acreditatius a tots els participants

Amb la cerimònia de lliurament de medalles ha conclòs este matí la setmana cultural i esportiva de les desé huitenes 'Olimpíades' de la Residència i Centre de Dia de Persones Majors i Dependents de Benidorm, que ha comptat amb la col·laboració de les regidories de Benestar Social i Esports.

Al voltant de les 10.30 hores, desenes de participants s'han reunit en un acte lúdic i festiu en el qual s'han lliurat als vencedors en les diferents proves les seues medalles i diplomes acreditatius a la resta de participants. Una concentració que posava punt final a una intensa setmana d'activitats i a la qual han acudit per a l'ocasió els regidors Jesús Carrobles, Cristina Escoda i Arturo Cabrillo, acompanyant al director del centre, Manuel López.

Jesús Carrobles, en la seua intervenció, ha reconegut que és una "vertadera injecció de moral vindre ací per als qui ens agrada l'esport" i ha destacat l'esperit de superació de les persones majors que "any rere any treballen per a batre nous rècords" i que hui "són un exemple" per a tots. Majors als quals ha felicitat per "l'afecte" i "la bona estona passada".

En representació de les persones majors ha pres la paraula Loli Fredes, vicepresidenta de l'associació d'usuaris del Centre de Dia, qui ha donat les gràcies a l'equip de l'Àrea Psicosocial que cuida d'ells perquè "treballen molt" i sense el seu concurs "no seria possible la felicitat que estem vivint hui".

Finalment, Manuel López s'ha dirigit als regidors presents per a agrair el suport institucional perquè sense ell "les Olimpíades no serien el mateix". L'Ajuntament proporciona al centre les medalles i diplomes, però, sobretot, ha incidit López en "el suport incondicional a una activitat que portem realitzant durant 18 anys i 18 anys no són cap ximpleria".

Una vegada finalitzada el lliurament de trofeus, interns i personal de la institució han gaudit d'una àgape cap de festa i s'han citat ja per a l'any pròxim, en les XIX Olimpíades de la Residència.