EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:26 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'avinguda de Cuba estrena un nou carril reservat al transport urbà i la bicicleta

16 setembre 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

El nou vial millora la seguretat del trànsit en reduir la velocitat prop del col·legi Miguel Hernández i l'IES Mediterrània

El transport públic i l'ús de la bicicleta seguixen guanyant terré a Benidorm. Este matí ha entrat en servici un nou carril reservat a l'ús exclusiu de l'autobús urbà i de la bicicleta en l'avinguda de Cuba. El regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, ha visitat este matí el vial, en companyia de tècnics de la Regidoria i de l'empresa concessionària de Llorente Bus, per a supervisar la senyalització horitzontal del carril reservat a partir d'ara per als autobusos urbans i ciclistes. En una pròxima fase l'ús d'este carril estarà també disponible per als taxis.

González de Zárate va subratllar que l'engegada d'este nou espai no solament contribuïx a incentivar l'ús de maneres de transport sostenibles a Benidorm, "sinó que també ens servix -va dir-, per a millorar les condicions de seguretat en un vial molt utilitzat per al transport escolar en trobar-se al costat del Col·legi Públic Miguel Hernández, i l'IES Mediterrània, ja que el límit màxim de velocitat en eixe vial ha baixat de 40 a 30 km/h". El regidor va recordar que amb esta mesura també s'atén una demanda que anaven plantejant els veïns de la zona en el sentit de millorar les condicions de seguretat d'un vial en el qual s'aconseguien velocitats altes i on convergien molts desplaçaments.

L'entrada en funcionament del nou carril s'emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra des d'este divendres, 16 de setembre, fins al dijous 22 i amb la qual es perseguix millorar l'ús de la bicicleta i del transport urbà, així com la sostenibilitat i la seguretat.