EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

17:21 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Compromís considera insuficient el nou carril bus-bici de Benidorm

16 setembre 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

El govern local de Benidorm ha inaugurat un carril bus-bici a l’avinguda Vicente Pérez Devesa, en un únic sentit entre l’avinguda de Nicaragua i l’avinguda de Rajadell, que no suposa ni la meitat de l’extensió de la també coneguda com a Via Parc. El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, considera “insuficient i una acció de propaganda” la creació d’este carril “que no soluciona de cap manera els problemes del transport públic de la ciutat”.

“Estem a favor de què es creen carrils bus-bici a Benidorm als grans vials de la ciutat, és més, ho hem proposat en diferents ocasions, però el que s’ha creat en Via Parc és més un nyap i una acció d’oportunisme polític que una vertadera actuació per millorar la mobilitat del transport públic”, ha criticat Bigorra. El portaveu ha explicat que des del grup municipal s’han fet diferents escrits d’al•legacions al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible durant l’any passat i enguany perquè, entre d’altres qüestions, s’instauren carrils bus en les grans avingudes de Benidorm, com ocorre en altres ciutats, com per exemple, Jaume I, Alfonso Puchades, Europa, Mediterráneo, la Vila Joiosa i Vicente Pérez Devesa.

“La nostra proposta consisteix a crear una xarxa de carrils bus bici, que puguen emprar tant el transport públic com els ciclistes, però una xarxa significa que s’han d’unir les grans avingudes, no fer un pedaç enmig d’un vial”, ha assenyalat Bigorra. Segons el portaveu, l’acció coordinada en diferents avingudes permetria una millor freqüència i més puntualitat en les línies de transport interurbà.

A banda, ha recordat que hi ha propostes del grup municipal sobre el transport públic que encara no s’han atés, com la implantació d’una línia nocturna d’autobús per a tot l’any, la modificació del trajecte de les línies d’autobús per donar un millor servici, la creació de bonificacions municipals sobre el bitllet d’autobús (especialment per a joves estudiants, persones aturades i gent que cobre una prestació per baix del salari mínim), o l’establiment de punts de concentració en torn al centre de Benidorm dels autobusos discrecionals per a evitar la saturació de trànsit del centre.

Per tot açò, el portaveu demana més implicació per millorar el transport públic i no “accions de cara a la galeria” que s’efectuen únicament per destacar la Setmana de Mobilitat de Benidorm.