EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

21:32 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvols alts

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des de l'1 de gener de 2003 han sigut assassinades a Espanya 1.156 dones

Minut de silenci a Benidorm en memòria de la dona assassinada el divendres a Tenerife

02 agost 2022
Minuto de silencio en la puerta del Ayuntamiento de Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha convocat este dimarts un minut de silenci en record de la víctima del crim masclista que va tindre lloc divendres passat a Tenerife.

A les 12.00 h, migdia, en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, representants dels tres grups municipals amb l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, al capdavant, es concentraven en respectuós silenci per a mostrar, en nom de tots els benidormers, el seu més ferm rebuig a esta xacra social que ha acabat, en el que portem de 2022, amb la vida de 26 dones i ha deixat orfes a 19 menors d'edat.

En esta ocasió es tracta d'una dona de trenta-quatre anys assassinada a l'eixida del seu treball a Santa Cruz de Tenerife suposadament per la seua exparella qui li va tallar el coll en ple carrer. El criminal va esperar pacientment al fet que la víctima finalitzara la seua jornada laboral per a posar fi a la seua vida i amb posterioritat es va donar a la fugida, encara que finalment va ser detingut i lloc a disposició judicial.

Amb esta són ja 1.156 les víctimes mortals comptabilitzades per violència de gènere des de l'1 de gener de 2003 a Espanya. La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en violència de gènere a la disposició de qualsevol dona que se senta amenaçada.

Així mateix, insistix que les víctimes poden utilitzar el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, encara que és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels dispositius mòbils.