EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

19:34 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvols alts

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Dins del cicle, durant el mes de juliol s'han desenvolupat una desena d'activitats, totes elles gratuïtes

Concerts, tallers i animacions infantils, la proposta d''Estiu a l'Hort' per a agost

02 agost 2022
Hort de Colón.

Concerts de diversos gèneres, tallers molt diversos i animacions dirigides al públic infantil són les propostes per al mes d'agost del cicle 'Estiu a l'Hort', impulsat per la Regidoria de Patrimoni Històric amb la col·laboració de l'àrea de Cultura i que des de començaments de juliol s'està desenvolupant en l'Hort de Colón.

L'edil de Patrimoni Històric, Ana Pellicer, ha assenyalat que "durant el mes de juliol totes les propostes d''Estiu a l'Hort' han tingut molt bon acolliment i estem convençuts que a l'agost succeirà el mateix, ja que continuem oferint una programació variada per a tota mena de públic en un enclavament molt especial per als benidormers com nostre Hort de Colón, que és ja un espai de referència per a activitats culturals i d'oci".

Segons ha detallat l'edil, "el mes d'agost, els dijous del 'Estiu a l'Hort' estaran reservats a tallers, tots ells gratuïts i en els quals es requerix inscripció prèvia". "Si en el mes passat vam tindre un taller d'art impartit per Tito Pérez Mora, un altre de fotografia dirigit per Lucía Morate i un d'estampació artesana de la mà de Naranja&Madera, per a agost proposem tallers de música, gastronomia, fotografia i interpretació, tots ells dirigits per professionals reconeguts", ha avançat.

Per a participar en estos tallers només cal inscriure's en el correu electrònic estiualhort@gmail.com.

El primer dels tallers, de percussió africana a càrrec de Paúl, se celebra este mateix dijous, dia 4, a les 18.30 hores. El dia 13, a les 19.00 hores, serà el torn de la cuina estival, impartit per Verónica Pardo; i una setmana després, en el mateix horari, hi haurà un taller de retrat a càrrec del fotògraf Valiente Verd, autor de les imatges de l'exposició 'Hecho para durar' exhibida l'any passat en els espais d'art urbà. Finalment, el dijous 25, l'actor benidormer Miguel Such oferirà un taller de teatre.

La música serà la protagonista dels dissabtes, començant esta mateixa setmana amb el jazz de Vera Dl. Trio a les 21.00 hores. La setmana següent, el dia 13, serà el moment de la música clàssica amb el Cuarteto Salzillo. El jazz tornarà a l'Hort de Colón amb Jesús Martínez; i les melodies de cinema interpretades per Agrupación Scordadúo tancarà el cicle de concerts. L'entrada a tots estos recitals és gratuïta fins a completar l'aforament.

Completen la programació de 'Estiu a l'Hort' les animacions infantils. La primera cita serà el diumenge dia 7 a les 20.30 hores, amb la proposta 'Som Ací' de Mundo Epi Epi A!. Set dies després, a la mateixa hora, Barquito de Colors representarà 'La princesa Sukimuki'; mentre Factor Onírico pujarà a l'escenari de l'Hort de Colón amb la seua 'Mili reportera superstar", i Iván Arguedas farà el mateix el dia 28 amb 'Cuentos contentos'.

La programació està disponible en https://benidorm.org/es/agenda/estiu-lhort

Cartel de la Programación cultural.
Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file