EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

03:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Miguel Bou, del Finisher, primer un any més

La 5a Travessia Heartbreak Benidorm reunix a quasi 400 nadadors de 115 clubs en Llevant

17 juliol 2023
La 5ª Travesía Heartbreak Benidorm reúne a casi 400 nadadores de 115 clubes en Levante

Al voltant de 400 nadadors pertanyents a 115 clubs han participat este diumenge en la cinquena edició de la Travessia Heartbreak Benidorm que s'ha disputat a la platja de Llevant.

El mític 'Born in the U.S.A' de Bruce Springsteen anunciava a les 9.00 h que la competició lúdic-esportiva donava principi amb l'objectiu de recórrer els poc més de tres quilòmetres de la prova que organitza cada any el Club Finisher, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports.

Miguel Bou, del club Finisher, un any més, ha sigut el primer, entre les categories masculines, a recórrer la distància amb un temps de 41′ 01″, reduint en 1′ 9″ el seu crono de la passada edició. En segon lloc, ha entrat Mateo Pesquero, del CN Tiro Pichón, amb 42′ 28"; en tercer, Marcos Hernández, independent, amb 45′ 10″.

Respecte a les dones, Joana Mico, del CN Alcoi es va alçar amb la primera posició, amb un temps de 48′ 43″; María Arnedo, del CA Montemar, segona, també amb 48′ 43″; en tercera, Puche Ribera, del CN Master Natural Swim Petrer, amb  49′ 17″.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el regidor d'Esports, Javier Jordá, han participat en el lliurament de premis previ el menjar de germanor i la posterior festa de comiat de la Heartbreak 2023.