EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

13:32 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Activitats culturals, esportives i medi ambient, entre altres, a la seua disposició

Jóvens de 10 a 16 anys participen en el 'Programa Estiu' de Joventut

17 juliol 2023
Maite Moreno y Ana M. Soliveres en 'Programa Verano'.
Maite Moreno y Ana M. Soliveres en 'Programa Verano'.

El 'Programa Estiu 2023' dirigit a xiquets i jóvens d'entre 10 i 16 anys, organitzat per la Regidoria de Joventut, ha donat principi hui en el CEIP Leonor Canalejas, on ha situat enguany la seua base esta activitat municipal. La iniciativa s'allargarà fins a l'1 de setembre, així ho ha anunciat la regidora de Joventut, Ana M. Soliveres.

L'edil ha precisat que el programa "es desenvoluparà de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.30 hores" i pretén oferir una "alternativa d'oci educatiu i cultural als menors en temporada estival, mentre els seus pares treballen".

La Regidoria de Joventut ha programat tres períodes, del 17 al 28 de juliol, del 31 de juliol a l'11 d'agost i, finalment, del 21 d'agost a l'1 de setembre. Per a cadascun s'han creat 48 places, dividides en grups de 12 menors i té un cost per participant de 30 euros, gràcies a les aportacions de l'Ajuntament i de l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).

"Entre les activitats programades –ha assenyalat Soliveres– hi haurà eixides culturals, tallers, esports, jocs, senderisme, medi ambient, jocs de taula i rol, cinefòrum i treballs d'intel·ligència emocional".

Este matí s'ha entregat als joves participants una guia detallada de les activitats que realitzaran estos dies. Soliveres, al costat de la regidora d'Educació, Maite Moreno, ha saludat als assistents als qui han entregat les samarretes que Joventut ha estampat per a l'ocasió.