EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

13:09 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La regidora de Benestar Social els dona la Benvinguda i destaca la idoneïtat d'abordar el tema central: la soledat dels majors

El Congrés de Majors de Telefónica torna a Benidorm

08 novembre 2021
Bienestar Social y Tercera Edad

La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, ha assistit este matí a la inauguració del XVII Congrés d'Associacions de Persones Majors que organitza la secció valenciana de l'Associació Nacional Grup Major Telefònica sota el títol 'La soledat de les persones majors: Alternatives a les Residències' i que té modalitat presencial i telemàtica.

En l'acte inaugural, al costat del president nacional de Majors de Telefónica, Santiago González, i el de la secció de València, Ramón Biforcos, la regidora Llorca ha destacat el fet de la volta a Benidorm de la cita congressual i, molt especialment, la idoneïtat del tema central, la soledat dels majors.

Llorca ha assenyalat que la pandèmia ha aflorat esta realitat "a la qual urgix donar resposta adequada, animant a abordar amb serietat esta problemàtica i aconseguir un adequat plantejament gerontològic".

El congrés aborda les accions de les diferents Comunitats Autònomes i Ajuntaments en marxa, així com proposades de realitats ja implantades.

Al costat de l'activitat congressual es desenvolupa, durant les dos jornades d'estada a Benidorm, dies 8 i 9 de novembre, la 'XVIII Convenció Lúdica GMT' que quanta amb activitats de senderisme i passejades, i excursions a Guadalest, Altea i Ciutat de les Ciències.