EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

15:50 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu és que les famílies desfavorides puguen accedir a teràpies que atenen diferents tipus de trastorns

Educació aprova les ajudes per a tractaments psicopedagògics per a escolars de Benidorm

08 novembre 2021
Educación aprueba las ayudas para tratamientos psicopedagógicos para escolares de Benidorm

L'Ajuntament destinarà 170.000 euros a este concepte.

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm ha aprovat les bases de la convocatòria d'Ajudes per a Tractaments Psicopedagògics l'any 2022 a proposta de la Regidoria d'Educació. Estes ajudes s'han concedit des del curs 1986-87 i es dirigixen a escolars de la ciutat que reben este tipus de tractaments privats.

L'ajuda, ha precisat la regidora d'Educació Maite Moreno, "permet que els fills de famílies desfavorides puguen accedir a tractaments que atenen diferents tipus de trastorns que afecten la correcta evolució en l'escolarització dels menors".

Este tipus de prestacions socials compten amb finançament estatal. No obstant això, segons ha matisat Moreno, la voluntat de la Regidoria és "complementar l'oferta del ministeri perquè els menors pertanyents a famílies que complixen les condicions per a l'accés a tractaments no queden exclosos dels mateixos per raons econòmiques".

La despesa aprovada per la Junta de Govern Local ascendix a 170.000 euros per a l'any que ve, segons es recull en les bases reguladores de la convocatòria.

Es consideren susceptibles de rebre subvenció els tractaments de trastorns específics de l'aprenentatge, llenguatge oral, inadaptació escolar, estimulació primerenca i altes capacitats intel·lectuals. Tots els tractaments seran atesos per psicòlegs, pedagogs, logopedes, psicopedagogs i terapeutes especialitzats.

Els beneficiaris d'estes ajudes, amb caràcter general, hauran de ser estudiants matriculats en centres educatius del municipi, tindre un diagnòstic de trastorn relacionat o estar immers en un procés de diagnòstic per a confirmar-lo o descartar-lo, tota la unitat familiar ha d'estar empadronada i residir a Benidorm i que la conveniència del tractament haja sigut indicada per la/l'orientador/a del centre docent.

La regidora d'Educació ha assenyalat que la quantia màxima a subvencionar per un període màxim d'11 mensualitats en 2022 "oscil·la entre els 95 i 135 euros al mes fins a un màxim de 2.000 euros durant els onze mesos".

Les sol·licituds d'ajuda hauran de realitzar-se emplenant el model disponible en l'apartat d'ajudes de l'Àrea d'Educació en la web municipal www.benidorm.org.

El termini per a presentar la sol·licitud és des del 22 de novembre al 3 de desembre d'enguany. La convocatòria serà publicada en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i en la web municipal.

Audios relacionados
Corte voz 1 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Maite Moreno
Audio file