EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

20:15 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A partir de demà dimarts es reprenen els actes culturals previs a les Festes Majors Patronals

Els concerts de la Unió Musical i la Rondalla de Pols i Pua de la Barqueta tanquen la primera part de la Setmana Cultural de Festes

08 novembre 2021
Fiestas

Els concerts oferits ahir per la Unió Musical de Benidorm i la Rondalla de Pols i Pua de l'Associación Cutlural i Recreativa La Barqueta van tancar la primera part de les activitats previstes en la Setmana Cultural de les Festes Majors Patronals. La Unió Musical, dirigida per Oswaldo Olmos, va ser l'última de les tres bandes de Benidorm a actuar dins de la Setmana Cultural, amb un programa compost per pasdobles i fragments de sarsueles.

Al concert, que es va desenvolupar a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera, van assistir, entre altres, l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Cultural, Jaime Jesús Pérez; membres de la Corporació; les Reines Major i Infantils de les Festes Majors Patronals, Paula Pérez i Sofía Fuster; el president de la Comissió, Batiste Rostoll; i el seu homòleg de l'Associació de Penyes, Adrián Romero.

El programa es va iniciar amb el pasdoble 'Mi Barcelona', al qual van seguir 'El bateo', 'Antologia', 'La leyenda del beso', 'Aquarel·la Alacantina' i 'La canción del olvido'. Per a la interpretació d'esta última composició, el director va sol·licitar la col·laboració de la Reina Major i de la dama María Catalá, totes dos integrants de la banda de la Unió Musical.

Ja fora del programa, i com a tancament al concert, es va interpretar 'Festa a Benidorm', del mestre Rafael Doménech, himne oficial de les Festes Majors Patronals.

Posteriorment, passades les 20.00 hores, la parròquia de Sant Jaume i Santa Anna va ser l'escenari del recital de la Rondalla de la Barqueta, una de les últimes entitats culturals de Benidorm a recuperar la seua activitat després de la pandèmia, i que va estar acompanyada per l'Orquestra Batiste Mut del Campello. El grup convidat es va encarregar de la primera part del concert; mentre que la Rondalla de la Barqueta li va prendre el relleu per a acabar actuant els dos grups junts en la tercera i última part.

Els actes de la Setmana Cultural seguixen demà dimarts, dia 9, en este cas amb la lectura dramatitzada de 'Los últimos meses de Gustavo Adolfo Bécquer' a càrrec del Grup Catarsi.