EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

16:15 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Eixa data marcarà la volta de la venda turística anticipada

Benidorm es prepara per al 'Black Friday' al Regne Unit

08 novembre 2021
Turismo

De la fira de Londres es va tornar amb bones perspectives

La recuperació de mercat britànic és un fet i es va produint atenent l'escala de treball prevista on destaquen les reserves d'última hora.

La delegació de Benidorm en la WTM va poder constatar com el Regne Unit ha passat a una fase sociològica de normalitat i convivència que va superant etapes i pot consolidar-se si no s'implanten noves mesures restrictives a la mobilitat.

Els pronòstics que s'han remenat durant l'estada a Londres i, amb posterioritat, durant la setmana passada mostren la confiança dels operadors en què el Black Friday siga el detonant que llance l'impuls definitiu a la campanya de reserves de l'estiu de 2022.

Tant l'organisme de promoció de l'Ajuntament de Benidorm, VisitBenidorm, com Hosbec tenen constància de la preparació de campanyes molt actives, amb ofertes molt atractives, per a incentivar les viatges d'oci i les vacances, coincidint amb el primer dia de gran consum al Regne Unit.

Les campanyes de promoció ordinària i extraordinària desenvolupades, presentades durant l'esdeveniment turístic dilluns passat serviran, va dir l'alcalde Toni Pérez, per a "captar de forma segmentada" i donar suport a les vendes en el mercat britànic, que es prolongarà en els pròxims mesos, coincidint amb el període nadalenc i arribarà al mes de gener, l'èxit de la qual "repercutirà en tot el teixit productiu de la ciutat".

Per a l'alcalde de Benidorm, "cal continuar treballant per a posicionar Benidorm", la qual cosa és, va insistir, "la nostra obligació i el nostre treball", i a la vista de les dades d'intel·ligència turística que manegen Visit Benidorm i HOSBEC "mantindre el pols de la promoció" sabent que "entre el 30 i el 40% de les reserves per a l'estiu 2022 es realitzaran entre el Black Friday i el mes de gener".

Dona suport a este avanç de l'anàlisi de les dades d'escolta activa en Xarxes Socials i previsions de línies aèries i operadors turístics que els habitants de les illes britàniques porten dos estius consecutius sense poder viatjar a l'estranger. Sense restriccions a la mobilitat este estiu, els viatges cap al nostre país ha començat en els dies finals d'agost i principis de setembre, amb el curs escolar començat, i no reflectixen les primeres xifres d'enguany la realitat potencial del mercat.

Per a l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Benidorm i la patronal hotelera, la bossa de turisme familiar encara no ha començat a programar les seues anhelades vacances i l'oferta de Benidorm i la Costa Blanca arriba en el moment oportú.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file