EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

15:46 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Onze estudiants de Secundària han elaborat un tascó d'àudio que s'emetrà en els instituts de la ciutat

Benestar Social posa en marxa la campanya 'Coneixement' per a promoure unes Festes Majors Patronals amb un clima saludable

08 novembre 2021
Bienestar Social

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPPCA) de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Benidorm ha desenvolupat la campanya 'Coneixement', dirigida a l'àmbit escolar, que té per objectiu "promoure que les Festes Majors Patronals es desenvolupen en un clima saludable, d'acord amb la normativa vigent i que es reduïsquen al màxim els riscos derivats del consum d'alcohol i altres drogues, especialment entre els menors" ha indicat la regidora Ángela Llorca.

L'acció principal de la campanya, ha explicat l'edil, és l'elaboració i emissió d'una falca d'àudio "que podrà sentir-se per la megafonia dels instituts d'educació secundària del municipi durant esta setmana lectiva prèvia a les Festes".

A més, esta campanya porta aparellades altres accions com són "l'anàlisi i discussió a les aules dels aspectes més rellevants dels missatges preventius".

Les falques estan protagonitzades per onze estudiants dels cinc centres públics de secundària, que han sigut seleccionats per tractar-se de referents juvenils positius. "Amb esta acció es pretén abordar l'objectiu principal de la campanya d'una forma directa, alhora que atractiva i nova per a tots els escolars majors de dotze anys" ha finalitzat Llorca.

Els instituts participants en esta campanya són: Pere María Orts i Bosch, L'Almadrava, Beatriu Fajardo de Mendoza, Mediterrània i Bernat de Sarrià.

Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Llorca
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Angela Llorca
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Angela Llorca
Audio file