EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:28 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació, el principal projecte dels Pressupostos Participatius, té un pressupost de 310.559,33 euros

Benidorm inicia la licitació del projecte de 'Millora paisatgística en l'avinguda Marina Alta'

09 juny 2022
Campaña A pie de calle.

L'Ajuntament de Benidorm començarà la setmana vinent els tràmits per a la licitació del projecte 'Millora paisatgística en l'avinguda Marina Alta', una vegada haja sigut dictaminat en la Comissió Informativa d'Urbanisme i aprovat en la Junta de Govern Local posterior, segons ha informat hui el regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate.

L'actuació compta amb un pressupost de 310.559,33 euros i és la principal intervenció prevista en els Pressupostos Participatius aprovats pel Consell Veïnal. Amb aqueix motiu, la campanya 'A peu de carrer' s'ha desplaçat a la zona. Allí han estat, a més de l'edil d'Espai Públic, la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; el vicepresident del Consell Veïnal, Manuel Sánchez Notario, i diversos veïns del barri amb els qui s'han abordat alguns detalls de l'actuació.

"Amb esta intervenció que ens van demanar els veïns a través dels Pressupostos Participatius actuem en una zona semiforestal que presentava un estat degradat i la convertim en un nou parc amb zones bio saludables, agilitys per a mascotes, jocs infantils, jardins, etc." ha assenyalat Pellicer.

L'edil també ha ressaltat el fet que la parcel·la, de propietat municipal, es troba molt pròxima al centre de salut, al CDT i al CEIP la Cala. "Es va prendre la decisió d'endreçar esta zona i crear un parc públic per a ús i gaudi dels veïns i visitants" ha explicat Pellicer, que afegia que el principal objectiu és "crear una zona verda de referència que es convertisca en punt de trobada".

La intervenció comprén un clos total de l'àmbit d'actuació, desbrossament selectiu, replanteig per a executar els camins, nou enllumenat públic, plantació de gespa natural, sistema de reg per degoteig, instal·lació de jocs infantils i bio saludables i poda de seguretat en els pins existents. A més es contempla la instal·lació de sòl de seguretat o amortiment "per a mitigar els impactes de les possibles caigudes de xiquets".

El termini estimat per a la realització d'estes obres és de quatre mesos una vegada adjudicat i signat el contracte.

En la visita de hui els veïns han pogut comprovar també l'estat de l'actuació que s'està duent a terme en esta mateixa avinguda amb la renovació de les conduccions d'aigua potable i de millora del paviment, actuació a càrrec de la concessionària Hidraqua amb càrrec al Fons d'Inversió, amb un pressupost de 203.629 euros.