EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

10:50 AM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols con lluvia escasa

SE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

90%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment se celebra de l'11 al 17 de juny al Palau d'Esports l'Illa i per primera vegada a Espanya inclou competició per a persones en cadira de rodes

El Campionat Europeu de Dards congrega a Benidorm a més d'un miler de jugadors de 20 països

09 juny 2022
Campeonato de dardos europeo.

Benidorm torna a ser seu del Campionat Europeu de Dards, que de l'11 al 17 de juny congregarà a la ciutat a més d'un miler de jugadors de 20 països i que organitza l'European Darts Union (EDU).

Un campionat que fa dos anys que no ha pogut celebrar-se a causa de la situació sanitària generada per la Covid-19, que es compon d'uns 50 esdeveniments diferents segons la modalitat i format de joc. La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, i els organitzadors de la competició van abordar ahir els últims detalls d'este Europeu, que es desenvoluparà en les instal·lacions del Palau d'Esports l'Illa.

El plat fort d'este Europeu serà el Nations Cup, on mesuraran les seleccions de cada país i del qual eixirà el campió de la pròxima temporada. Com en edicions anteriors, hi haurà seleccions masculines, femenines i juvenils; i a més, com a novetat, se celebrarà per primera vegada a Espanya una competició de dards per a persones minusvàlides en cadires de rodes.

Després de dos anys sense Europeu, l'organització espera "una certa eufòria entre els jugadors" arribats d'altres països del continent després de "molts llargs mesos sense poder competir en un campionat gran".

Encara que el dissabte dia 11 s'iniciaran les primeres partides, el Campionat s'inaugurarà oficialment el diumenge amb una desfilada de les diferents seleccions participants que culminarà amb una breu cerimònia a l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera.