CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

12:28 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Consistori i concessionària repartiran 6.000 tiquets de descompte entre els associats d'Aico i Abreca-Cobreca, que seran vàlids en el Mercat, Tomás Ortuño i l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament 'premiarà' les compres en comerços i hostaleria amb mitja hora d'aparcament gratis en tres pàrquings públics

15 maig 2024
El Ayuntamiento ‘premiará’ las compras en comercios y hostelería con media hora de aparcamiento gratis en tres parkings públicos

Esta primera fase de la campanya es prolongarà del 7 de juny al 12 de juliol.

L'Ajuntament de Benidorm i l'empresa Telpark, concessionària de la gestió de tres aparcaments públics, desenvoluparan una campanya per a fomentar l'ús d'estos estacionaments entre els usuaris de comerços i hostaleria de la ciutat i, al seu torn, per a fomentar les compres en el teixit local. Els regidors de Mobilitat i Comerç, Francis Muñoz i Javier Jordá, han presentat hui esta campanya al costat del delegat de Telpark en la zona de Llevant, Cristian Muñoz.

La iniciativa es desenvoluparà entre el 7 de juny i el 12 de juliol i consistirà en el repartiment de 6.000 tiquets de descompte entre els ciutadans que consumisquen en bars, restaurants, cafeteries i botigues de les zones limítrofes a estos aparcaments. En concret, els del Mercat Municipal, Tomás Ortuño i l'Ametlla de Mar. Amb ells, els usuaris obtindran mitja hora d'estacionament gratuït, tal com han explicat durant la presentació.

Francis Muñoz ha indicat que l'objectiu d'esta campanya és "complementar els descomptes que ja oferix el pàrquing municipal de l'Aigüera, amb una hora d'aparcament gratis per cada compra de vint euros" i ha destacat que, en este cas, els descomptes a repartir es dividiran per zones, amb 2.000 tiquets per al pàrquing del Mercat, 2.000 per al de Tomás Ortuño i altres 2.000 per al de l'Ametlla de Mar.

L'edil de Mobilitat ha indicat que entre els tres aparcaments sumen al voltant de 650 places i que l'objectiu d'esta acció és "promoure la rotació de vehicles entre les persones que acudixen a realitzar les seues compres o a consumir en l'hostaleria, augmentar el consum en els nostres establiments i també que la ciutat estiga més viva".

Per part seua, el delegat de Telpark, Cristian Muñoz, ha assenyalat que la concessionària repartirà en els pròxims dies estos tiquets de descompte a Aico i a Abreca-Cobreca perquè estos, al seu torn, els distribuïsquen entre els socis. El responsable de l'empresa ha indicat que seran les mateixes associacions els qui establisquen els criteris per al repartiment d'estos tiquets, ja que de partida no s'ha estipulat una quantia de consum mínima.

Igualment, Cristian Muñoz ha destacat que, des que esta empresa es va fer càrrec de la gestió dels aparcaments fa escassos mesos, el seu objectiu va ser "obrir línies de col·laboració i integració" amb el teixit local, com ocorrerà amb esta campanya. "Ara com ara comencem amb això, però estic segur que no serà l'única col·laboració que tinguem perquè segur que en el futur sorgix alguna cosa més", ha afegit Muñoz.

Millores en les infraestructures

El delegat de Telpark ha agraït al Consistori la seua col·laboració i ha indicat que, actualment, l'empresa està duent a terme diferents inversions per a actualitzar i millorar els aparcaments del Mercat Municipal, Tomás Ortuño i l'Ametlla de la Mar. Entre estes actuacions que Muñoz ha citat s'inclou la pintura dels aparcaments, la renovació d'equips, la digitalització de processos i de productes, així com la instal·lació de punts de recàrrega elèctrica. En concret, a Benidorm preveuen instal·lar entre deu i quinze punts per a millorar el servei i promoure l'ús de vehicles menys contaminants.

Audios relacionados
Corte voz 1 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 2 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 3 Cristian Muñoz
Audio file
Corte voz 4 Cristian Muñoz
Audio file
Corte voz 5 Cristian Muñoz
Audio file

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm