EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:45 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació escometrà el condicionament general del recinte per a facilitar l'estacionament de vehicles i millorar la seguretat dels usuaris

Benidorm adequa l'aparcament dissuasori de Les Terrasses de cara a la temporada alta

15 maig 2024
Benidorm adecúa el aparcamiento disuasorio de Las Terrazas de cara a la temporada alta

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Benidorm ha iniciat una actuació en l'aparcament dissuasori situat en la parcel·la de l'antic edifici Les Terrasses amb la finalitat de deixar-lo en perfectes condicions de cara a la temporada alta, de manera que els usuaris tinguen més facilitats per a estacionar el seu vehicle i es guanye en seguretat per a les persones que hi circulen.

Les principals labors se centraran en el condicionament del ferm eliminant les foradades i desnivells existents que s'han anat formant amb el pas del temps.

Amb estos treballs es perseguix a més una millor ocupació de la parcel·la per part dels vehicles.

L'aparcament dissuasiu de Les Terrasses, que ha sigut visitat este matí per l'alcalde Toni Pérez i el regidor de Mobilitat, Francis Muñoz, va entrar en funcionament el maig de 2019 sobre una superfície de 3.730 metres quadrats i capacitat per a albergar prop de 200 vehicles.

Muñoz ha precisat que també es realitzaran labors de desbrossaments de males herbes en esta parcel·la i confrontants, la retirada d'alguns grafitis i la substitució d'algunes lluminàries deteriorades. "Estos treballs es troben dins dels compromisos adquirits per l'Ajuntament amb la comunitat de propietaris de Les Terrasses segons els quals l'Ajuntament es fa càrrec de les labors de manteniment i conservació, de regular la superfície i d'acomodar-la perquè els vianants es moguen de manera segura" ha indicat.

L'aparcament en este solar, en primera línia de la platja de Llevant, ha sigut gratuït des de la seua posada en servici, si bé els no empadronats a Benidorm només poden fer ús del mateix en funció de la matrícula del seu vehicle. Aquells que la seua matrícula acabe en nombre parell poden aparcar els dies parells i els que tinguen matrícula imparella, els dies imparells. Els residents poden estacionar qualsevol dia.

"El que es busca amb això és garantir la rotació de vehicles amb un màxim de 24 hores" ha assenyalat Muñoz, que afegia que amb esta mesura "evitem les llargues estades de vehicles, la qual cosa a més és beneficiós per al comerç i la restauració de la zona".

La duració d'esta intervenció no superarà els tres dies "amb el que estarà plenament operatiu i endreçat de cara a l'estiu i es minimitzen les molèsties als usuaris habituals" ha finalitzat Muñoz.

Audios relacionados
Corte voz 1 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 2 Francis Muñoz
Audio file