CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

05:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El projecte aconseguix els 1,6 milions d'euros, finançats per l'Ajuntament, i estarà completat a la fi d'este mes

La nova passarel·la de la platja de Ponent arribarà fins al Passeig de Colón

08 juny 2023
Pasarela Poniente

La substitució de la passarel·la per als vianants es va iniciar al març.

La nova passarel·la per als vianants de la platja de Ponent arribarà fins al Passeig de Colón, ampliant en més de 300 metres lineals la superfície que ocupava l'anterior. Així ho ha traslladat hui l'alcalde, Toni Pérez, que al costat dels edils d'Espai Públic i Platges en funcions, José Ramón González de Zárate i Mónica Gómez, ha visitat la platja per a comprovar com avancen les obres, que estaran completades a la fi d'este mes.

Toni Pérez ha explicat que "este projecte contemplava la substitució integral de la passarel·la original, que després de quinze anys en servei es trobava en molt males condicions, la qual cosa afectava tant la imatge de la nostra platja de Ponent com a la comoditat dels usuaris". No obstant això, "a l'hora d'abordar este projecte hem sigut més ambiciosos i s'ha optat per prolongar la passarel·la i fer-la arribar fins al Passeig de Colón, millorant les dotacions de la platja de Ponent i guanyant més accessibilitat en este tram de més de 300 metres".

L'alcalde ha recordat que "el cost d'este projecte ha sigut assumit íntegrament per l'Ajuntament davant la negativa de la Generalitat Valenciana i del Govern Central a finançar esta actuació, que està valorada en 1.672.457,57 euros". Es tracta d'"una inversió tan important com necessària i que romandrà en el temps perquè s'ha triat un material de gran qualitat, major resistència i durabilitat que l'original".

Concretament, "s'ha optat per fusta tecnològica, un paviment estable i que resistix molt millor l'ús intensiu i l'acció de la meteorologia i el clima, i que a l'ull humà és pràcticament idèntic a la fusta natural pel que guanyem en prestacions mantenint l'estètica". A més, com que no és una instal·lació fixa, "la passarel·la es podrà retirar amb una certa facilitat quan calga escometre les labors de neteja de la platja".

Toni Pérez ha confirmat que "els treballs de substitució i instal·lació de la nova passarel·la avancen a bon ritme i, excepte imprevistos, estaran acabats a la fi de juny, coincidint amb l'inici de la temporada alta, per la qual cosa la nostra platja de Ponent lluirà la seua millor cara en l'arrancada de l'estiu, tal com ens vam comprometre".

Les obres, que es van iniciar al començament del mes de març, les està executant la mercantil Levantina Ingeniería i Construcción SL.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm