EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

10:03 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde ressalta "el gran encert" d'esta intervenció "en una zona que mancava d'esta mena d'instal·lacions"

Benidorm incorpora un nou parc al carrer Periodista Emilio Romero que completa una xarxa de 25 espais infantils per tota la ciutat

08 juny 2023
Campaña A pie de Calle

L'Ajuntament de Benidorm ha obert un nou espai per a jocs infantils al carrer Periodista Emilio Romero, en la confluència amb el carrer Lepant, una nova àrea infantil que ja suma 25 en tota la ciutat, de manera que s'ha creat un emmallat d'esta mena de parcs infantils que abasta a totes les zones residencials i de visitants en tot el terme municipal.

Este nou parc infantil ha sigut el centre de la visita feta hui per la campanya 'A peu de carrer', que ha comptat amb la presència de l'alcalde en funcions, Toni Pérez, i els també regidors en funcions de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, acompanyats pel vicepresident del Consell Veïna, Antonio Zamora, i alguns residents de la zona.

Precisament l'alcalde ha destacat que s'ha creat esta nova zona "perquè el barri manca d'una instal·lació d'este tipus en les proximitats". El nou espai inclou elements inclusius i accessibles i està dissenyat per a atendre una franja d'edat d'1 a 12 anys. Compta amb una àmplia zona per a jugar sense dificultat a l'interior de l'àrea, que abasta una superfície de més de 250 metres quadrats i té un clos perimetral per a major seguretat.

La temàtica és de parc mòbil amb gronxadors per als més xicotets, moll, cotxe accessible, panell interactiu, camió, tobogan moto... i tot això sobre una base amortidora i gespa artificial amb figures impreses al damunt.

Toni Pérez ha ressaltat "el gran encert que és esta obra" perquè "permetrà comptar amb unes instal·lacions que fins ara no hi havia en esta zona i que ens havien demanat els veïns en repetides ocasions". L'Un parc que s'integra en una zona de residents i hotels. "L'entorn és idoni perquè la parcel·la també es troba envoltada d'arbratge i zones verdes, apartada del trànsit i sense tot just contaminació acústica" ha afirmat l'alcalde.

El primer edil, finalment, ha precisat que "es tracta d'una inversió que ve recollida en el pla anual d'inversions de la concessionària municipal del mobiliari urbà, que és qui ha executat els treballs".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file