CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

13:48 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esment especial dels guardons 'Ciutat de Benidorm' serà per a l'exsecretari autonòmic de Turisme de la Generalitat, Francesc Colomer

Benidorm premiarà en el Dia del Turisme a Informatius Antena 3 i als periodistes Francisco José Benito i Michelle Baker

19 setembre 2023
Día Mundial del Turismo en Benidorm
Día Mundial del Turismo en Benidorm

L'Ajuntament de Benidorm concedirà els Premis Turisme 'Ciutat de Benidorm' a Informatius Antena 3 i als periodistes Francisco José Benito i Michelle Baker, en les categories Internacional, Nacional i Local d'estos guardons respectivament. Així ho ha acordat este dimarts la Junta de Portaveus a proposta de l'alcalde, Toni Pérez; juntament amb la inclusió de l'Esment Especial d'estos premis a l'exsecretari autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer.

Com és habitual, estos guardons s'entregaran en un acte institucional que tindrà lloc el pròxim 27 de setembre, coincidint amb el Dia Internacional del Turisme. Prèviament, el dilluns 25, la proposta serà aprovada pel ple de la Corporació.

La cadena de televisió Antena 3, a través dels seus espais informatius diaris, sempre presta especial atenció al món del turisme i la seua repercussió en el conjunt de la societat i economia espanyola, reconeixent el pes específic de Benidorm com a destí en fer-li protagonista de moltes de les seues peces sobre la indústria. La seua informació veraç, que a través de les seues plataformes té un abast internacional, és un referent.

Nascut a Bilbao, F.J. Benito ha sigut en les últimes tres dècades un ferri defensor de les bondats turístiques de Benidorm i del conjunt de la província d'Alacant des de les pàgines del diari Información fins a la seua recent retirada. Els seus articles han arribat a tots els racons d'Espanya a través de les diferents capçaleres que componen el grup Premsa Ibèrica, de major implantació nacional en l'actualitat.

Col·laboradora de diversos mitjans de comunicació britànics, especialment destacada va ser la labor de Michelle Baker durant la pandèmia i en la recuperació de l'activitat turística, en les quals a través del seu canal de YouTube va mantindre a la població britànica informada de quina era la situació a Benidorm, recordant-los els principals atractius de la seua oferta turística i animant-los a visitar la ciutat una vegada s'alçaren les restriccions de mobilitat.

Finalment, l'Esment Especial servirà també per a reconéixer la labor de l'exsecretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer, qui des de 2015 a 2023 va estar al capdavant de les polítiques turístiques de la Generalitat Valenciana i la labor en defensa de la qual dels interessos turístics de Benidorm ha sigut encomiable.

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm