CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

14:12 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Poc núvol

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En la zona d'accés principal s'estan retirant les plaques de pedra que presentaven risc de despreniment

Benidorm inicia els treballs de reparació i sanejament de la façana del Palau d'Esports

14 desembre 2021
Reparación y Saneamiento Palau D´Esports.

També es restaurarà la cantonada Est-Sud el revestiment del qual va resultar danyat pel temporal de vent del febrer passat.

L'Ajuntament de Benidorm ha començat els treballs de reparació de la façana del Palau d'Esports L'Illa de Benidorm, que es trobava deteriorada a conseqüència de forts episodis de vent i per la perillositat de possibles despreniments de l'aplacat en la zona d'accés principal.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha visitat la instal·lació este matí al costat del regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, i ha detallat que es tracta de dos actuacions diferents. D'una banda, l'obra d'emergència de retirada i apilament de l'aplacat de pedra en una superfície d'uns 330 metres quadrats de la façana principal, que amenaçava de despreniments. D'altra banda, la reparació, reposició i reforç del revestiment danyat pel temporal de vent.

Quant a la primera actuació, l'edil ha indicat que a més de la retirada de les plaques de pedra de la façana, també es procedirà a la impermeabilització dels ampits i s'instal·larà una lona decorativa. "Amb això dotem de seguretat tant a l'accés com al voltant de la instal·lació, aconseguint els objectius de salvaguardar la integritat física de les persones que transiten pel Palau i de protegir el patrimoni municipal" ha assenyalat.

El termini d'execució d'estos treballs és de quinze dies i s'han adjudicat a la mercantil Ideas Unidas S.L. per un import de 42.299,36 euros.

La segona actuació correspon a la restauració de la façana de l'immoble en una de les cantonades, danyada pel temporal de vent del passat 1 de febrer, en el qual es van aconseguir ratxes superiors als 95 km/h. Això va provocar danys en el revestiment exterior. Tramitat el corresponent sinistre amb la companyia d'assegurances, esta ho va admetre i es farà càrrec de l'import.

"Amb esta intervenció també protegim i conservem el patrimoni municipal i s'evita el mal aspecte que presenta la instal·lació" ha explicat Cebreros. Els treballs consistiran en este cas en la fabricació, subministrament i col·locació del revestiment tipus 'sàndwitx' danyat, que ocupa una superfície de 80 metres quadrats. Igualment, es reforçarà la zona de trobada de totes dos façanes (Est i Sud) "per a, d'aqueixa forma, garantir i evitar riscos futurs en situacions de vent similars".

En este cas, el termini d'execució s'ha fixat en vint dies i l'actuació l'està duent a terme la mercantil Adolfo Pérez per un pressupost de 24.853,40 euros.

Reparación y Saneamiento Palau D´Esports.
Audios relacionados
Corte voz 1 - Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - Mariló Cebreros
Audio file

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm