CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

12:58 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En www.entradasatualcance.com es poden adquirir les localitats per a cada obra

Benidorm es prepara per a la seua 2a Mostra de Teatre, que arranca el divendres i que comptarà amb cinc representacions

13 maig 2024
Benidorm se prepara para su 2ª Muestra de Teatro, que arranca el viernes y que contará con cinco representaciones

Cultura habilita un punt d'atenció presencial per a les persones que tinguen dificultats tècniques per a adquirir les seues entrades.

Benidorm es prepara per a viure la seua 2a Mostra de Teatre, que arranca este cap de setmana en el Centre Cultural i que comptarà amb cinc representacions. Organitzada per la Regidoria de Cultura, que dirigix l'edil Jaime Jesús Pérez, esta edició s'estrena el divendres 17 a les 20.00 hores amb l'obra 'Esto no es vida' de la companyia Arteatro amb la direcció d'Ana Maestre. Un dia després es representarà 'Niebla', una adaptació de l'obra de Miguel de Unamuno, per la companyia local Catarsi i la direcció de Manuel Palazón. El 19 de maig DobleK Teatre representarà la comèdia 'Mamá'.

La setmana següent, el divendres 24, la companyia Alpí Teatre posarà en escena l'obra Las gracias mohosas' sota la direcció de Ricardo Molina; mentre que l'obra d'humor gestual 'Limit', de la companyia María Andrés, tancarà la *Mostra el dissabte 25.

El regidor de Cultura ha recordat que les entrades per a acudir a qualsevol de les cinc obres programades ja estan disponibles a través de la pàgina web www.entradasatualcance.com, amb un preu que varia entre els 5 i els 7 euros.

Pérez ha anunciat que "per a facilitar el procés d'adquisició d'entrades a aquelles persones que puguen tindre dificultats tècniques o que no estiguen habituades a estos canals de distribució, establirem en el departament de Cultura, situat en la tercera planta de l'ajuntament, un punt d'atenció presencial, que estarà operatiu esta setmana de 10.00 a 14.00 hores".

De la mateixa manera, este servici estarà també operatiu en les instal·lacions del centre cultural el divendres, dissabte i diumenge des de les 18.00 hores fins a l'inici de les representacions.

El regidor de Cultura ha animat als amants del teatre "a gaudir de les diferents propostes que conformen esta Mostra, en la qual s'ha buscat oferir a l'espectador diferents estils i gèneres".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm