EL TEMPS A BENIDORM ARA

08

12:03 PM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez destaca la idoneïtat de les campanyes "Benidorm, The Best Plan"

El Patronat de la Fundació Turisme Benidorm aprova els comptes 2021 i la memòria d'actuacions desenvolupades

28 juny 2022
Patronato Visit Benidorm

En la seua reunió ordinària de hui el Patronat de la Fundació Turisme Benidorm ha aprovat els comptes de 2021 i la memòria de les seues accions desenvolupades que li han portat a 18 fires nacionals i internacionals i a organitzar 64 sessions de premsa i trobades de bloguers, a més de 12 viatges de cortesia a operadors, la participació en 29 tallers de treball i fins a 51 accions promocionals.

Des de Visit Benidorm s'han orquestrat 4 campanyes de promoció, nacional i internacional a Espanya, el Regne Unit, França i Portugal, amb accions amb 12 operadors turístics que han generat 360 milions d'impactes.

En el balanç presentat hui s'han destacat els més de 6 milions de visualitzacions la web Visit Benidorm i els més de 15 milions d'impactes en les diferents xarxes socials.

En la sessió, s'han destacat aspectes del Pla Estratègic 2022 i de les campanyes en marxa.
L'alcalde, Toni Pérez, ha destacat l'"excel·lent" tasca de l'organisme gestor de la Fundació i de l'equip humà que l'integra, assenyalant "els excel·lents resultats que les campanyes de màrqueting i co-màrqueting 'Destinació Benidorm' estan reportant". En este sentit, Pérez ha subratllat que "no hi ha millor pla que el 'Pla B', de Benidorm, The Best Plan", la campanya de Destinació Benidorm.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h