EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:06 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des d'este matí oneja la bandera LGTBI+ a l'Ajuntament i esta nit el Castell lluirà els colors de l'arc de Sant Martí

Un Benidorm multicolor commemora el Dia Internacional de l'Orgull

28 juny 2022
Un Benidorm multicolor conmemora el Día Internacional del Orgullo.

L'Ajuntament de Benidorm ha programat diverses activitats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+ que se celebra hui, 28 de juny, a tot el món, amb l'objectiu de donar visibilitat a les reivindicacions del col·lectiu.

Este matí, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de les regidores d'Igualtat i Benestar Social, Ángela Zaragozí i Ángela Llorca, altres companys de corporació i representants de les organitzacions LGTBI+ de la ciutat, han desplegat la bandera de l'arc de Sant Martí que representa la diversitat, al balcó principal de l'edifici consistorial.

Esta vesprada, a les 20.00 h, la Sala d'actes de l'Ajuntament acollirà la representació de la comèdia 'L'herència', de José Manuel Vidal, a càrrec de Melpomene Teatre. Obra que aprofundix en la temàtica LGTBI+ a partir d'una herència que temptarà als seus protagonistes a renunciar al que són a canvi de béns materials. Ja de nit, l'emblemàtic Castell s'il·luminarà també amb els colors de l'arc de Sant Martí.

A més de la celebració del Dia Internacional de l'Orgull, les regidories d'Igualtat i Benestar Social han desenvolupat al llarg del curs escolar que recentment finalitza els tallers 'Diversitat sexual i de gènere' en tots els instituts d'ensenyament secundari i també en el CEIP Gabriel Miró. Una activitat que té per objectiu la prevenció i sensibilització en edats primerenques i que es pretén implementar més endavant a tots els centres d'ensenyament Primari.

En esta línia, a l'agost, l'Espai d'Art de l'Ajuntament acollirà l'exposició 'Transcuba', del fotògraf italià Paolo Titolo que reunix 21 imatges que reflectixen la realitat dels transsexuals a Cuba, amb les aportacions de Mariela Castro, directora del Centre Nacional d'Educació Sexual de Cuba.

Finalment, del 5 a l'11 de setembre, la ciutat celebrarà el Benidorm Pride 2022, principal festa de l'orgull de la Comunitat Valenciana que té com a eix central la gran desfilada que el dissabte 10 recorrerà la platja de Llevant i que enguany torna a la ciutat després del parèntesi provocat per la pandèmia.

Un Benidorm multicolor conmemora el Día Internacional del Orgullo .